Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Conditioned cowpeas"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 93:838-845
BACKGROUND: Cowpea is mostly utilised as cooked whole seeds. This is often achieved only after boiling for up to 2 h, resulting in high energy consumption and a long time for food preparation. Micronisation of pre-conditioned cowpeas reduces their co
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture. 93(4)
Cowpea is mostly utilised as cooked whole seeds. This is often achieved only after boiling for up to 2 h, resulting in high energy consumption and a long time for food preparation. Micronisation of pre-conditioned cowpeas reduces their cooking time.
Autor:
Mwangwela, Agnes Mbachi
Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) is an important source of protein in some parts of sub Saharan Africa. In southern Africa, it is mainly boiled into a stew, and long cooking time is a concern. Micronisation of preconditioned seeds has been used to
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/26835
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-07302008-073321/
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-07302008-073321/
Autor:
Venter, Anton1 (AUTHOR), Emmambux, Mohammad Naushad1 (AUTHOR), Duodu, Kwaku Gyebi1 (AUTHOR) gyebi.duodu@up.ac.za, Sharanagat, Vijay Singh1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 6/6/2024, Vol. 2024, p1-14. 14p.
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Sep2024, Vol. 17 Issue 9, p2830-2841, 12p
Autor:
Oladiran, Dolapo A.1 (AUTHOR), Emmambux, Naushad M.1 (AUTHOR) naushad.emmambux@up.ac.za
Publikováno v:
Food Reviews International. 2022, Vol. 38 Issue 5, p1033-1063. 31p. 6 Charts.
Autor:
Ogundele, Opeolu. M.1 (AUTHOR) doyinoluwa@yahoo.com, Akintola, Ayooluwa. T.1 (AUTHOR), Fasogbon, Beatrice M.1 (AUTHOR), Adebo, Oluwafemi.A.1 (AUTHOR) oadebo@uj.ac.za
Publikováno v:
Scientific Reports. 6/2/2022, Vol. 12 Issue 1, p1-11. 11p.
Autor:
Moutaleb, Oumarou Hama1, Amadou, Issoufou1 issoufou.amadou@uddm.edu.ne, Daou, Cheickna2, Min Zhang3
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science & Technology. May/Jun2020, Vol. 42 Issue 3, p688-696. 9p.