Zobrazeno 1 - 10
of 4 356
pro vyhledávání: '"Concurrent Review"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Panigrahi KC; Department of Pharmaceutics, Roland Institute of Pharmaceutical Sciences (Affiliated to Biju Patnaik University of Technology), Odisha, India., Patra CN; Department of Pharmaceutics, Roland Institute of Pharmaceutical Sciences (Affiliated to Biju Patnaik University of Technology), Odisha, India., Rao MEB; Department of Pharmaceutics, Roland Institute of Pharmaceutical Sciences (Affiliated to Biju Patnaik University of Technology), Odisha, India., Jena GK; Department of Pharmaceutics, Roland Institute of Pharmaceutical Sciences (Affiliated to Biju Patnaik University of Technology), Odisha, India., Sahoo L; Department of Pharmaceutics, Roland Institute of Pharmaceutical Sciences (Affiliated to Biju Patnaik University of Technology), Odisha, India.
Publikováno v:
Pharmaceutical nanotechnology [Pharm Nanotechnol] 2022 Nov 15; Vol. 10 (4), pp. 289-298.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Asghar, Aasma1 (AUTHOR), Afzaal, Muhammad2 (AUTHOR) muhammadafzaal@gcuf.edu.pk, Saeed, Farhan2 (AUTHOR), Ahmed, Aftab3 (AUTHOR), Ateeq, Huda2 (AUTHOR) hudaateeq79@gmail.com, Shah, Yasir Abbas2 (AUTHOR), Islam, Fakhar2 (AUTHOR), Hussain, Muzzamal2 (AUTHOR), Akram, Noor1 (AUTHOR), Shah, Mohd Asif4,5 (AUTHOR) drmohdasifshah@kdu.edu.et
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2023, Vol. 11 Issue 7, p3631-3640. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Faiza Azmat, Ali Imran, Fakhar Islam, Muhammad Afzaal, Tahir Zahoor, Rabia Akram, Saurabh Aggarwal, Maha Rehman, Saima Naaz, Shazia Ashraf, Ghulam Hussain, Hafiz A. R. Suleria, Qasim Ali, Momina Bibi, Fariha Batool, Foraya Gul, Nosheen Amjad, Mohid Asif Shah
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 2642-2655 (2023)
ABSTRACTGarlic (Allium sativum) is an ingredient that is frequently utilized in food for its therapeutic properties. Even though garlic peel accounts for 25% of production overall, unfortunately, it is discarded by the industry. Garlic peel is a valu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd83a4c913b44915ab82c00334954871
Autor:
Fakhar Islam, Muhammad Afzaal, Anamika Chauhan, Ali Imran, Sumaira Shahid, Aasma Asghar, Tahir Zahoor, Syeda Mahvish Zahra, Mohd Asif Shah
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 1167-1176 (2023)
ABSTRACTAlthough quince may be the finest source of dietary fiber, it has recently been recognized that eating a healthy diet has considerable health advantages. It has a long history of usage in traditional medicine and ethnobotany and is native to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d423af1665d3484db44aa987dd1de8e0
Autor:
Muhammad Tauseef Sultan, Farhan Saeed, Hassan Raza, Aneeqa Ilyas, Fatima Sadiq, Ali Musarrat, Muhammad Afzaal, Muzzamal Hussain, Muhammad Ahtisham Raza, Entessar Al JBawi
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 9, Iss 2 (2023)
AbstractThe global health sector is changing with more consensus towards the consumption of natural products to improve the health of mankind. As a result, the nutrition market diversified with the inclusion of new herbal products with each passing d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9219d7eae7394dadae816445a1a9f249