Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"Comuzzo Piergiorgio"'
Autor:
Celotti Emilio, Sadeghian Fateme, Comuzzo Piergiorgio, Iacumin Lucilla, Zanzotti Roberto, Giovannini Oscar, Trioli Gianni, Pio Torraco Nicola, Visintini Oliviero, Mian Giovanni
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 01025 (2023)
In the defense against downy mildew, copper is still widely used, particularly in organic management. At any rate, specific investigations are needed to significantly reduce the use of copper and minimize its environmental impact. This study, conduct
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/540ca50f829f4f3d87f675365488c345
Autor:
Voce Sabrina, Pizzamiglio Giulia, Mosetti Davide, Bigot Giovanni, Lonardi Andrea, Comuzzo Piergiorgio, Sivilotti Paolo
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 13, p 03008 (2019)
Leaf removal is a viticultural practice applied in order to improve fruit-zone microclimate and berry quality. The aim of this trial was to evaluate the effect of post-flowering leaf removal on maturation and biosynthesis of terpenes and and C13-nori
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5a10c92bd354727b14a9eb2468c8463
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2018 264:16-23
Autor:
Comuzzo, Piergiorgio, Calligaris, Sonia, Iacumin, Lucilla, Ginaldi, Federica, Voce, Sabrina, Zironi, Roberto
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2017 224:105-113
Autor:
Comuzzo, Piergiorgio, Calligaris, Sonia, Iacumin, Lucilla, Ginaldi, Federica, Palacios Paz, Anthony Efrain, Zironi, Roberto
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2015 185:340-348