Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Comunian, Talita"'
Autor:
Comunian, Talita Aline
Reações de oxidação lipídica são responsáveis pelo desenvolvimento de sabores e odores desagradáveis tornando os alimentos impróprios para consumo, sendo necessário o uso de antioxidantes. O ácido ascórbico (AA) é um antioxidante muito e
Autor:
Daniloski, Davor, Vasiljevic, Todor, Freitas, Daniela, Comunian, Talita A., Brodkorb, Andre, McCarthy, Noel A.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2024 157
Autor:
Comunian, Talita A., Freitas, Daniela, Drouin, Gaetan, Maudhuit, Audrey, Roelens, Guillaume, Poncelet, Denis, Drusch, Stephan, Brodkorb, André
Publikováno v:
In Food Research International July 2024 187
Autor:
Comunian, Talita A., Gómez-Mascaraque, Laura G., Maudhuit, Audrey, Roelens, Guillaume, Poncelet, Denis, Drusch, Stephan, Brodkorb, André
Publikováno v:
In Food Research International May 2024 183
Autor:
Comunian, Talita A., Freitas, Daniela, Drouin, Gaetan, Maudhuit, Audrey, Roelens, Guillaume, Poncelet, Denis, Drusch, Stephan, Brodkorb, André
Publikováno v:
In Food Structure April 2024 40
Autor:
Comunian, Talita Aline
The consumption of omega-3 fatty acids and phytosterol promotes the reduction of cholesterol and triacylglycerol levels. However, such compounds are susceptible to oxidation, which hampers their application. First, the aim of this work was to encapsu
Autor:
Comunian, Talita A., Archut, Artwin, Gomez-Mascaraque, Laura G., Brodkorb, André, Drusch, Stephan
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 November 2022 295
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2018 81:419-428