Zobrazeno 1 - 10
of 391
pro vyhledávání: '"Comunian, T."'
Autor:
Comunian, T., Babazadeh, A., Rehman, A., Shaddel, R., Akbari-Alavijeh, S., Boostani, S., Jafari, S.M.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 12, p3301-3322, 22p
Autor:
Cavagliá, M., Ceccon, L., Cocchiarella, L., Comunian, T. G., Fazzina, V., Lazzaretto, G., Martinelli, A., Morganti, C., Piccinin, G., Porro, S., Tarquini, L., Turchi, N.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aa3fb0de8731cee389faf257e320761a
https://hdl.handle.net/11573/1670595
https://hdl.handle.net/11573/1670595
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vélez-Erazo EM; Department of Food Engineering, School of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas, SP 13083-862 Brazil., Silva IL; Department of Food Engineering, School of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas, SP 13083-862 Brazil., Comunian T; Department of Food Engineering, School of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas, SP 13083-862 Brazil., Kurozawa LE; Department of Food Engineering, School of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas, SP 13083-862 Brazil., Hubinger MD; Department of Food Engineering, School of Food Engineering, University of Campinas, Rua Monteiro Lobato, 80, Campinas, SP 13083-862 Brazil.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2021 Oct; Vol. 58 (10), pp. 3765-3779. Date of Electronic Publication: 2020 Oct 10.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gómez Estaca, Joaquín, Comunian, T. A., Montero García, Pilar, Gómez Guillén, M. C., Favaro-Trindade, Carmen S.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Póster presentado a la 31st EFFoST International Conference titulada: Food Science and Technology Challenges for the 21st Century - Research to Progress Society, celebrada en Sitges (España) del 13 al 16 de noviembre de 2017.
Currently, consum
Currently, consum
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::71d4473c9b0ebd6dc9bbbbda7d583c2a
http://hdl.handle.net/10261/171954
http://hdl.handle.net/10261/171954
Autor:
Mangope, Kutloano1,2 (AUTHOR), Kaseke, Tafadzwa2 (AUTHOR), Fawole, Olaniyi A.1,2 (AUTHOR) olaniyif@uj.ac.za
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2024, Vol. 12 Issue 11, p9252-9267. 16p.
Autor:
Koç Alibaşoğlu, Elif1 (AUTHOR), Acoğlu Çelik, Büşra1,2 (AUTHOR), Ceylan, Fatma Duygu3 (AUTHOR), Özoğlu, Özüm1 (AUTHOR), Bekar, Ertürk1,2 (AUTHOR), Çapanoğlu, Esra3 (AUTHOR), Tamer, Canan Ece1,2 (AUTHOR), Korukluoğlu, Mihriban1 (AUTHOR), Çopur, Ömer Utku1,2 (AUTHOR), Yolci Ömeroğlu, Perihan1,2 (AUTHOR) pyomeroglu@uludag.edu.tr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2024, Vol. 12 Issue 11, p9353-9370. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.