Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Computed Aided Engineering"'
Autor:
Evi Bongaers, Wondwosen Abebe Aregawi, Kjeld van Bommel, Mathijs de Schipper, Agnese Piovesan, Martijn W.J. Noort, Mulugeta Admasu Delele, Pieter Verboven, Valérie Vancauwenberghe, Bart Nicolai
Publikováno v:
Foods
Foods 9 (2020) 12
Volume 9
Issue 12
Foods, Vol 9, Iss 1804, p 1804 (2020)
Foods, 9(12)
Foods 9 (2020) 12
Volume 9
Issue 12
Foods, Vol 9, Iss 1804, p 1804 (2020)
Foods, 9(12)
Additive manufacturing or 3D printing can be applied in the food sector to create food products with personalized properties such as shape, texture, and composition. In this article, we introduce a computer aided engineering (CAE) methodology to desi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Badin, Julien
Ces travaux de recherche concernent le domaine de l’ingénierie des connaissances pour laconception de produits et plus particulièrement les phases amont du couple produit-simulation dansle processus de conception.Au cours de ces différentes phas
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2011BELF0167/document
Autor:
Badin, Julien
This research work deals with the field of knowledge engineering for product design, especially theupstream phases of the design-simulation couple in the product design process.In these phases, the project participants use many geometric and behaviou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::7b760e4114a0e723e01291b3a1ed792f
https://theses.hal.science/tel-01182584
https://theses.hal.science/tel-01182584
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.