Zobrazeno 1 - 10
of 18 934
pro vyhledávání: '"Composition profiles"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Herrera-Quintana, L.1 (AUTHOR), Vázquez-Lorente, H.1 (AUTHOR) hectorvazquez@ugr.es, Carranco Romo, M. J.1 (AUTHOR), Flores Buitrón, E. P.1 (AUTHOR), Molina-López, J.2 (AUTHOR) jorge.molina@ddi.uhu.es, Moya, M. T.3 (AUTHOR), Planells, E.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutritional Neuroscience. Feb2024, Vol. 27 Issue 2, p96-105. 10p.
Autor:
Mitra, Anita, Gultekin, Murat, Burney Ellis, Laura, Bizzarri, Nicolò, Bowden, Sarah, Taumberger, Nadja, Bracic, Taja, Vieira-Baptista, Pedro, Sehouli, Jalid, Kyrgiou, Maria
Publikováno v:
In The Lancet Microbe March 2024 5(3):e291-e300
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chiu CH; Research Center for Food and Cosmetic Safety, College of Human Ecology, Chang Gung University of Science and Technology, Taoyuan 333, Taiwan; Department of Nephrology, Chang Gung Memorial Hospital, Taoyuan 333, Taiwan., Sun SH; Institute of Food Safety and Health Risk Assessment, College of Pharmaceutical Sciences, National Yang Ming Chiao Tung University, Taipei 112, Taiwan., Yao YJ; Institute of Food Safety and Health Risk Assessment, College of Pharmaceutical Sciences, National Yang Ming Chiao Tung University, Taipei 112, Taiwan; National Institute of Environmental Health Sciences, National Health Research Institutes, Miaoli County 350, Taiwan., Chuang Y; Institute of Environmental and Occupational Health Sciences, College of Public Health, National Taiwan University, Taipei 100, Taiwan., Lee YT; Research Center for Food and Cosmetic Safety, College of Human Ecology, Chang Gung University of Science and Technology, Taoyuan 333, Taiwan., Lin YJ; Institute of Food Safety and Health Risk Assessment, College of Pharmaceutical Sciences, National Yang Ming Chiao Tung University, Taipei 112, Taiwan; National Institute of Environmental Health Sciences, National Health Research Institutes, Miaoli County 350, Taiwan. Electronic address: yijunlin@nycu.edu.tw.
Publikováno v:
Environment international [Environ Int] 2024 Dec 24; Vol. 195, pp. 109229. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 24.
Publikováno v:
In Environmental Pollution 15 August 2023 331 Part 2