Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Composition of the carcass"'
Autor:
V. I. Pokhyl, L. P. Mykolajchuk
Publikováno v:
Theoretical and Applied Veterinary Medicine, Vol 8, Iss 1, Pp 26-30 (2020)
Meat quality and slaughter indices of sheep depend primarily on breed peculiarities and are connected with age, fatness, sex, feeding and keeping conditions. According to the pre-slaughter mass, slaughter mass and mass of paired carcass, crossbred an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0e5e08cd00540969b3deded55b7fd3d
Autor:
Debora Andréa Evangelista Façanha, Jacinara Hody Gurgel Morais Leite, Rita de Cássia Ramos Egypto Queiroga, Roberto Germano Costa, Déborah dos Santos Garruti, Tâmara Lúcia dos Santos Silva
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Vol 45, Iss 3, Pp 612-619 (2014)
This work aimed to evaluate the quantitative and qualitative characteristics of the carcass and meat of very young steers, ½ Red Angus x Nelore (NEL) and ¾ Red Angus x Nelore (RED). Fifty males were used, 25 from each genetic group, fed in feedlots
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be37733b88b3431094d75eb660c77d8d
В статье представлены материалы по новому селекционному достижению в отечественном свиноводстве - Верхнехавский тип породы ландрас. Со
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2afc0ca40e104662b78eee5b0186a499
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deborah dos Santos Garruti, Jacinara Hody Gurgel Morais Leite, Rita de Cássia Ramos do Egypto Queiroga, Tâmara Lúcia dos Santos Silva, Débora Andréa Evangelista Façanha, Roberto Germano Costa
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica v.45 n.3 2014
Revista ciência agronômica
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Revista Ciência Agronômica, Volume: 45, Issue: 3, Pages: 612-619, Published: SEP 2014
Revista Ciência Agronômica, Vol 45, Iss 3, Pp 612-619
Revista Ciência Agronômica, Vol 45, Iss 3, Pp 612-619 (2014)
Revista ciência agronômica
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Revista Ciência Agronômica, Volume: 45, Issue: 3, Pages: 612-619, Published: SEP 2014
Revista Ciência Agronômica, Vol 45, Iss 3, Pp 612-619
Revista Ciência Agronômica, Vol 45, Iss 3, Pp 612-619 (2014)
This work aimed to evaluate the quantitative and qualitative characteristics of the carcass and meat of very young steers, ½ Red Angus x Nelore (NEL) and ¾ Red Angus x Nelore (RED). Fifty males were used, 25 from each genetic group, fed in feedlots
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4eea668b3272b72b574cf664181762e2
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1806-66902014000300024
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1806-66902014000300024
Autor:
Debora Andréa Evangelista Façanha, Jacinara Hody Gurgel Morais Leite, Rita de Cássia Ramos Egypto Queiroga, Roberto Germano Costa, Déborah dos Santos Garruti, Tâmara Lúcia dos Santos Silva
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Vol 45, Iss 3, Pp 612-619
This work aimed to evaluate the quantitative and qualitative characteristics of the carcass and meat of very young steers, ½ Red Angus x Nelore (NEL) and ¾ Red Angus x Nelore (RED). Fifty males were used, 25 from each genetic group, fed in feedlots
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb4371db4f1d45ab8b02f465b0223ef3
Autor:
Hernández E., Diana F., Oliva Hernández, Jorge, Pascual Córdova, Adolfo, Hinojosa Cuéllar, José Alfonso
Los objetivos de este trabajo fueron describir medidas corporales en vivo y medidas de composición corporal en corderas Pelibuey y determinar su relación entre ellas. Se utilizaron 14 corderas (6 a 7 meses de edad), las cuales fueron alimentadas co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______274::b1ccb7e26b7e7d1c2575f78c1607d49f
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/34593
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/34593
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.