Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Companilactobacillus ginsenosidimutans"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 2, Pp e13334- (2023)
Food safety has been a major concern for consumers. Origin of food products matter for consumers such that the quality, reputation, or other special characteristics can be attributed essentially to that origin. While a geographical indication informs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76c5750f45a9436ca10348919f7f2622
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheng, Jinshui, Wittouck, Stijn, Salvetti, Elisa, Franz, Charles M. A. P., Harris, Hugh M. B., Mattarelli, Paola, O'Toole, Paul W., Pot, Bruno, Vandamme, Peter, Walter, Jens, Watanabe, Koichi, Wuyts, Sander, Felis, Giovanna E., Gänzle, Michael G., Lebeer, Sarah
DESCRIPTIONOF COMPANILACTOBACILLUS GINSENOSIDIMUTANS SP. NOV. Companilactobacillus ginsenosidimutans (gin.se.no.si.di. mu’tans N.L. neut. n. ginsenosidium, ginsenoside, L. pres. part. mutans transforming, N.L. part. adj. ginsenosidimutans, ginsenos
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::23a6404b9e7ee1b532572a9b7557a24b