Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Community food environment"'
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 26, Pp 3088-3099 (2023)
Abstract Objective: To evaluate the impact of increased availability of healthier options on purchasing of different types of vending snack products sold in English leisure (sports) centres. Design: An evaluation of an intervention using pre-post
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdd5d6787f054c8b89e38a8ddaaade7b
Autor:
Bernardo Andretti, Letícia Oliveira Cardoso, Olivia Souza Honório, Paulo César Pereira de Castro Junior, Letícia Ferreira Tavares, Isabela da Costa Gaspar da Silva, Larissa Loures Mendes
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 23, Iss 1, Pp 1-8 (2023)
Abstract Background Previous research suggests that unhealthy community food environments around schools contribute to unhealthy eating habits and negative health outcomes among the youth. However, little is known about how socioeconomic inequalities
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19673586a7034d2eb330570ecc911c8a
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 2, p 404 (2023)
The community food environment has potential influences on community members’ dietary health outcomes, such as obesity and Type II diabetes. However, most existing studies evaluating such health effects neglect human mobility. In food patrons’ da
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52ba4fe23c9a4ad19ad4206538120438
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim M. Gans, Patricia Markham Risica, Akilah Dulin Keita, Laura Dionne, Jennifer Mello, Kristen Cooksey Stowers, George Papandonatos, Shannon Whittaker, Gemma Gorham
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 15, Iss 1, Pp 1-18 (2018)
Abstract Background Fruit and vegetable (F&V) intake can reduce risks for chronic disease, but is much lower than recommended amounts in most Western populations, especially for those with low income levels. Rigorous research is needed on practical,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbd04f95f1d34d8dbd95096eba4398d6
Autor:
Alexia Bivoltsis, Eleanor Cervigni, Gina Trapp, Matthew Knuiman, Paula Hooper, Gina Leslie Ambrosini
Publikováno v:
International Journal of Health Geographics, Vol 17, Iss 1, Pp 1-20 (2018)
Abstract Background The relationships between food environments and dietary intake have been assessed via a range of methodologically diverse measures of spatial exposure to food outlets, resulting in a largely inconclusive body of evidence, limiting
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6334dfeb44084a77aeee4358d53785fa
Publikováno v:
Nutrients, Vol 12, Iss 7, p 1944 (2020)
The present study utilized a cross-sectional design to assess whether two indicators of the community food environment, parent perceptions of the community food environment (i.e., as assessed by parent reports of access to, availability, and affordab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe4164951cbd4b909cd445080b919632