Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Commercial fructans"'
Autor:
Amel Hamdi, Isabel Viera-Alcaide, Rafael Guillén-Bejarano, Rocío Rodríguez-Arcos, Manuel Jesús Muñoz, Jose Manuel Monje Moreno, Ana Jiménez-Araujo
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 1, p 81 (2022)
Commercial fructans (inulin and oligofructose) are generally obtained from crops such as chicory, Jerusalem artichoke or agave. However, there are agricultural by-products, namely asparagus roots, which could be considered potential sources of fructa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fb024d5d10446fcaf62c2b78d8eb9ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Regalado-Rentería, Evelyn1, Juárez-Flores, Bertha Irene1, García-López, Juan Carlos1, Godínez-Hernández, César Iván1, Ruiz-Cabrera, Miguel Ángel2, Aguirre-Rivera, Juan Rogelio1 rogelio.aguirre@uaslp.mx
Publikováno v:
Agrociencia. 2023, Vol. 57 Issue 8, p1709-1717. 9p.
Autor:
King, Marissa L., Xing, Xiaohui, Reintjes, Greta, Klassen, Leeann, Low, Kristin E., Alexander, Trevor W., Waldner, Matthew, Patel, Trushar R., Wade Abbott, D.
Publikováno v:
Animal Microbiome; 9/9/2024, Vol. 6 Issue 1, p1-17, 17p
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Apr2022, Vol. 61 Issue 3, p1187-1198. 12p. 1 Chart.
Sustainable valorization of co-products from asparagus cultivation by obtaining bioactive compounds.
Autor:
Viera Alcaide, Isabel, Hamdi, Amel, Guilleín-Bejarano, Rafael, Jiménez-Araujo, Ana, Rodríguez-Arcos, Rocío
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science; 2023, p1-17, 17p
Publikováno v:
Journal of Functional Foods; Aug2017, Vol. 35, p267-278, 12p
Publikováno v:
Plants (2223-7747); Jul2022, Vol. 11 Issue 14, pN.PAG-N.PAG, 17p
Publikováno v:
Cereal Chemistry; Jul2022, Vol. 99 Issue 4, p737-750, 14p
Autor:
García, Yanelys1 ygarcia@ica.co.cu, López, Mercedes G.2, Bocourt, R.1, Rodríguez, Zoraya1, Urias-Silvas, Judith2, Herrera, Magali1
Publikováno v:
Cuban Journal of Agricultural Science. 2012, Vol. 46 Issue 2, p203-209. 7p.