Zobrazeno 1 - 10
of 431
pro vyhledávání: '"Combs, G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Combs,, G. F., Scott, M. L.
Publikováno v:
BioScience, 1977 Jul 01. 27(7), 467-473.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1297528
Autor:
Panda, B., Combs, G. F.
Publikováno v:
Avian Diseases, 1964 Feb 01. 8(1), 7-12.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1587812
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roth DE, Abrams SA, Aloia J, Bergeron G, Bourassa MW, Brown KH, Calvo MS, Cashman KD, Combs G, De-Regil LM, Jefferds ME, Jones KS, Kapner H, Martineau AR, Neufeld LM, Schleicher RL, Thacher TD, Whiting SJ
Publikováno v:
Yearbook of Paediatric Endocrinology.
Publikováno v:
In Food Control 2004 15(3):191-195
Autor:
Whitfield, K. C., Bourassa, M. W., Adamolekun, B., Bergeron, G., Bettendorff, L., Brown, K. H., Cox, L., Fattal-Valevski, A., Fischer, P. R., Frank, E. L., Hiffler, L., Hlaing, L. M., Jefferds, M. E., Kapner, H., Kounnavong, S., Mousavi, M. P. S., Roth, D. E., Tsaloglou, M. N., Wieringa, Franck, Combs, G. F.
Thiamine is an essential micronutrient that plays a key role in energy metabolism. Many populations worldwide may be at risk of clinical or subclinical thiamine deficiencies, due to famine, reliance on staple crops with low thiamine content, or food
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::27bd55a7216037be67eb726ed82f58fe
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010074096
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010074096
Publikováno v:
In Food Control 2002 13(6):381-385
Autor:
Combs, G. F.1,2 gcombs@gfhnrc.ars.usda.gov, Hassan, N.3
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Nov2005, Vol. 59 Issue 11, p1291-1301. 11p. 6 Charts, 1 Graph.