Zobrazeno 1 - 10
of 7 204
pro vyhledávání: '"Combined processing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 9, Pp 6658-6670 (2024)
ABSTRACT: The present work aims to evaluate the dissociation of casein micelles in diluted skim milk (SM) systems after undergoing solvent- or emulsifying salt-based dissociation coupled with ultra-high-pressure homogenization (UHPH). Specifically, p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e6d82ab90d841d98a8c9690e0fda608
Autor:
Pang, Lidong, Li, Runze, Chen, Chen, Huang, Zhen, Zhang, Wei, Man, Chaoxin, Yang, Xinyan, Jiang, Yujun
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2025 463 Part 4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Attafi, Imane1 attafii@yahoo.com, Idres, Abdelaziz2, Mekti, Zohir3, Bouras, Amina4, Benselhoub, Aissa5 benselhoub@yahoo.fr, Merzeg, Farid Ait6, Dovbash, Nadiia7, Bellucci, Stefano8 bellucci@lnf.infn.it
Publikováno v:
Technology Audit & Production Reserves. 2024, Vol. 2 Issue 3(76), p12-19. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.