Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Combined extraction"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 9, p 3880 (2023)
Ultrasound–microwave combined extraction (UMCE), gradient ethanol precipitation, chemical characterization, and antioxidant and hypoglycemic activities of Lycium barbarum leaf polysaccharides (LLP) were systematically studied. The optimal condition
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfdc9efa6aa34d9e96c20904a0e3412f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alireza Naseri, Charlotte Jacobsen, Jimmy J. P. Sejberg, Tommy Ewi Pedersen, Jan Larsen, Karin Meyer Hansen, Susan L. Holdt
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 8, p 1072 (2020)
Seaweeds contain many valuable compounds that can be used in the food industry. Carrageenan is a polysaccharide which has been extracted from seaweed for centuries and is used as a texturizer in food and non-food products. However, seaweeds contain c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7b8f7881c1f442082676b538a359a05
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
David Villanueva-Bermejo, Erika Vázquez, Marisol Villalva, Susana Santoyo, Tiziana Fornari, Guillermo Reglero, Mónica Rodriguez García-Risco
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 9, Iss 11, p 2245 (2019)
Heather (Calluna vulgaris L.) and marigold (Calendula officinalis L.) are two rich sources of bioactive pentacyclic triterpenes. The supercritical carbon dioxide (SCCO2) extraction of these two plants was explored at a pressure range of 25−50 MPa,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/288013bfe2c54a0282f9dc1d95f79c1a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Optimization of ultrasound-homogenization combined extraction of phenolics in peony roots and leaves
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e108621, Published: 14 MAR 2022
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Paeonia ostii is the representative of oil-utilized peony, its roots (PR) and leaves (PL) are discarded as by-products, resulting in a waste of resources. The exploration of extraction process of active ingredients from PR/PL is beneficial to the com