Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Comas, E"'
Autor:
Camila Comas e Boff, Tainara de Moraes Crizel, Rubilene Ramos de Araujo, Alessandro de Oliveira Rios, Simone Hickmann Flôres
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 43, Iss 10, Pp 1892-1897 (2013)
A procura por alimentos mais saudáveis por parte dos consumidores tem impulsionado as indústrias de alimentos a desenvolverem alimentos que contenham menor teor de gordura, contudo sem alterar as características sensoriais e nutricionais dos produ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da79be3841854f61a39d3cd56912ff1f
Publikováno v:
Journal of Coastal Research, 2005 Jan 01, 89-93.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25737410
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2003 498(1):47-53
Autor:
Comas, E. Pijoan, Gomez, D. Vazquez, Velasco, N. Zaragoza, García, A. L. Vargas, Miranda, M. Alburquerque, Monclus, N. Torres, Francesch, M. Figa, Ballester-Clau, R., De Rubinat, M. Planella, Lladó, F. González-Huix
Publikováno v:
Endoscopy; 2024 Supplement 2, Vol. 56, pS154-S154, 1p
Autor:
Comas e Boff, Camila1, de Moraes Crizel, Tainara1, Ramos de Araujo, Rubilene1, de Oliveira Rios, Alessandro1, Hickmann Flôres, Simone1 simone.flores@ufrgs.br
Publikováno v:
Ciência Rural. out2013, Vol. 43 Issue 10, p1892-1897. 6p.
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 2000 263(1):185-195
Autor:
Simone Hickmann Flôres, Rubilene Ramos de Araujo, Camila Comas e Boff, Alessandro de Oliveira Rios, Tainara de Moraes Crizel
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 43, Iss 10, Pp 1892-1897 (2013)
Repositório Institucional da UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Ciência Rural v.43 n.10 2013
Ciência Rural
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Ciência Rural, Volume: 43, Issue: 10, Pages: 1892-1897, Published: OCT 2013
Repositório Institucional da UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Ciência Rural v.43 n.10 2013
Ciência Rural
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Ciência Rural, Volume: 43, Issue: 10, Pages: 1892-1897, Published: OCT 2013
A procura por alimentos mais saudáveis por parte dos consumidores tem impulsionado as indústrias de alimentos a desenvolverem alimentos que contenham menor teor de gordura, contudo sem alterar as características sensoriais e nutricionais dos produ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.