Zobrazeno 1 - 10
of 1 178
pro vyhledávání: '"Colussi, R."'
Autor:
Rostamabadi H; Department of Food Science and Technology, School of Nutrition and Food Science, Nutrition and Food Security Research Center, Isfahan University of Medical Sciences, Isfahan, Iran., Yildirim-Yalcin M; Istanbul Aydin University, Engineering Faculty, Food Engineering Department, 34295, Istanbul, Turkey., Demirkesen I; Department of Animal Health, Food and Feed Research, General Directorate of Agricultural Research and Policies, Ministry of Agriculture and Forestry, Ankara, Turkey., Toker OS; Yildiz Technical University, Chemical and Metallurgical Engineering Faculty, Food Engineering Department, 34210, Istanbul, Turkey., Colussi R; Center for Pharmaceutical and Food Chemical Sciences, Federal University of Pelotas, Pelotas, University Campus, s/n, 96010-900, Pelotas, RS, Brazil., do Nascimento LÁ; Department of Agroindustrial Science and Technology, Federal University of Pelotas, Pelotas, University Campus, s/n, 96010-900, Pelotas, RS, Brazil., Şahin S; Faculty of Engineering, Chemical Engineering Department, Division of Unit Operations and Thermodynamics, Istanbul University-Cerrahpaşa, Avcilar, 34320, Istanbul, Turkey., Falsafi SR; Food Science and Technology Division, Agricultural Engineering Research Department, Safiabad Agricultural and Natural Resources Research and Education Center, (AREEO), Dezful, Iran. Electronic address: Falsafi.r@gmail.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Nov 15; Vol. 458, pp. 140212. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 25.
Rice starch modification by thermal treatments with avocado oil: Autoclave versus microwave methods.
Autor:
Frasson SF; Postgraduate Program in Nutrition and Food, Faculty of Nutrition, Federal University of Pelotas, University Campus, 01, 96010-610 Pelotas, RS, Brazil; Postgraduate Program in Food Science and Technology, Department of Agroindustrial Science and Technology, Faculty of Agronomy Eliseu Maciel, Federal University of Pelotas, 96010-900 Pelotas, RS, Brazil. Electronic address: sfrasson@gmail.com., Colussi R; Center for Pharmaceutical and Food Chemical Sciences, Federal University of Pelotas, University Campus, 96010-900 Pelotas, RS, Brazil; Postgraduate Program in Food Science and Technology, Department of Agroindustrial Science and Technology, Faculty of Agronomy Eliseu Maciel, Federal University of Pelotas, 96010-900 Pelotas, RS, Brazil. Electronic address: rosana_colussi@yahoo.com.br., Hackbart HCDS; Postgraduate Program in Food Science and Technology, Department of Agroindustrial Science and Technology, Faculty of Agronomy Eliseu Maciel, Federal University of Pelotas, 96010-900 Pelotas, RS, Brazil. Electronic address: helenhackbart@gmail.com., Borges CD; Postgraduate Program in Nutrition and Food, Faculty of Nutrition, Federal University of Pelotas, University Campus, 01, 96010-610 Pelotas, RS, Brazil; Center for Pharmaceutical and Food Chemical Sciences, Federal University of Pelotas, University Campus, 96010-900 Pelotas, RS, Brazil. Electronic address: caroldellin@hotmail.com., Flores WH; Federal University of Pampa, Bagé Campus, Avenue Maria Anunciação Gomes de Godoy 1650, 96400-100 Bagé, RS, Brazil. Electronic address: wladimirflores@unipampa.edu.br., Mendonça CRB; Postgraduate Program in Nutrition and Food, Faculty of Nutrition, Federal University of Pelotas, University Campus, 01, 96010-610 Pelotas, RS, Brazil; Center for Pharmaceutical and Food Chemical Sciences, Federal University of Pelotas, University Campus, 96010-900 Pelotas, RS, Brazil. Electronic address: carlaufpel@hotmail.com.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2024 May; Vol. 267 (Pt 1), pp. 131426. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 05.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dos Santos JS; Graduate Program in Food Science and Technology, University of Passo Fundo, BR 285, 99052-900 Passo Fundo, RS, Brazil. Electronic address: jucilenesennas@gmail.com., Biduski B; Graduate Program in Food Science and Technology, University of Passo Fundo, BR 285, 99052-900 Passo Fundo, RS, Brazil; Food Quality and Sensory Science Department, Teagasc Food Research Centre Ashtown, Dublin D15 KN3K, Ireland. Electronic address: barbara.biduski@teagasc.ie., Colussi R; Center for Chemical, Pharmaceutical and Food Sciences (CCQFA), Federal University of Pelotas, Pelotas, RS 96010-900, Brazil. Electronic address: rosana_colussi@yahoo.com.br., Pinto VZ; Graduate Program in Food Science and Technology, Universidade Federal da Fronteira Sul, Laranjeiras do Sul, PR 85301-970B, Brazil. Electronic address: vania_vzp@hotmail.com., Dos Santos LR; Graduate Program in Food Science and Technology, University of Passo Fundo, BR 285, 99052-900 Passo Fundo, RS, Brazil; Graduate Program in Bioexperimentation, University of Passo Fundo, BR 285, 99052-900 Passo Fundo, RS, Brazil. Electronic address: luruschel@upf.br.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2023 Nov; Vol. 173 (Pt 1), pp. 113243. Date of Electronic Publication: 2023 Jul 06.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.