Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Coltro, Leda"'
Autor:
Massulo Souza, Raquel a, ⁎, Moreira, Christiane Quartaroli a, Vieira, Roniérik Pioli b, Coltro, Leda a, Alves, Rosa Maria Vercelino a
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coltro, Leda
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Teresa Dib Zambon Atvars
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Instituto de Química
Made available in DSpace on 2018-07-19T09:29:17Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Coltro_Leda_D.pdf: 5299531 bytes, checksum: 6803c4
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Instituto de Química
Made available in DSpace on 2018-07-19T09:29:17Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Coltro_Leda_D.pdf: 5299531 bytes, checksum: 6803c4
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/249471
Autor:
Coltro, Leda ∗, Karaski, Thiago U.
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 10 January 2019 207:363-378
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coltro, Leda a, ∗, Marton, Luiz Fernando M. b, Pilecco, Fábio Panciera b, Pilecco, Ademar Cadore b, Mattei, Lucas Felini b
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 1 June 2017 153:491-505
Autor:
Moraes, Gustavo Henrique, Coltro, Leda
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 26, Article number: e2022003, Published: 07 JUL 2023
Health authorities such as the World Health Organization and the US Centers for Disease Control and Prevention state that while SARS-CoV-2 contamination from surfaces such as food or its packaging is possible, it is not seen as the primary way of con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::6e39268c0fc3e6bdae24fdb83d8301df
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232023000100302&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232023000100302&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coltro, Leda a, ∗, Pitta, Joyce Borghetti a, da Costa, Paulo Afonso b, Fávaro Perez, Mary Ângela a, de Araújo, Vanessa Aparecida a, Rodrigues, Rafaela a
Publikováno v:
In Food Control October 2014 44:118-129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.