Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Colonche"'
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 16, Iss 1, Pp 1-12 (2020)
Abstract Background Fermentation is an ancient technique for preserving and improving the qualities of food and beverages throughout the world. Microbial communities, not seen by the producers of fermented goods, are the actors involved in the fermen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbb6ad90cd62433d9c2baf606ce6edaa
Publikováno v:
Frontiers in Ecology and Evolution, Vol 10 (2022)
Colonche is a traditional beverage produced in Mexico by the fermentation of fruits of several cacti species. In the Meridional Central Plateau region of Mexico, where this study was conducted, it is mainly produced with fruits of Opuntia streptacant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b83b7f0d6d50486bad4bc2063da326f9
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 16, Iss 1, Pp 1-12 (2020)
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine
Background Fermentation is an ancient technique for preserving and improving the qualities of food and beverages throughout the world. Microbial communities, not seen by the producers of fermented goods, are the actors involved in the fermentation pr
Publikováno v:
Biotropica, 2006 Nov 01. 38(6), 764-769.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/30044054
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Investigación, Tecnología e Innovación
En el presente estudio de investigación se realizó la evaluación de la herpetofauna en cinco localidades de la Cordillera Chongón-Colonche. Los cinco lugares escogidos para realizar este estudio fueron: El Bosque Protector Cerro Blanco, La Reserv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9f6f634af0abc97672ab67163b8f31aa
https://zenodo.org/record/6973997
https://zenodo.org/record/6973997
Publikováno v:
Repositorio Universidad Politécnica Salesiana
Universidad Politécnica Salesiana
instacron:UPS
Universidad Politécnica Salesiana
instacron:UPS
Ayuda en Acción (AeA) es una Organización No Gubernamental de Desarrollo (ONGD), independiente, apartidista y aconfesional, que nace en España en 1981, como Asociación de Cooperación Internacional, con el fin de favorecer cambios estructurales p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0e2727c6fd529b40ac332285d625cf60
http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/12111
http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/12111
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.