Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Collantes de Terán L"'
Autor:
Aenglong, Chakkapat1,2 (AUTHOR), Woonnoi, Wanwipha1 (AUTHOR), Tanasawet, Supita1 (AUTHOR), Klaypradit, Wanwimol2,3 (AUTHOR), Sukketsiri, Wanida1 (AUTHOR) wanida.su@psu.ac.th
Publikováno v:
Rice (19398425). 2/13/2024, Vol. 17 Issue 1, p1-18. 18p.
Publikováno v:
European Journal of Nutrition; Sep2007, Vol. 46 Issue 6, p347-353, 7p
Autor:
Barreras F; Department of Clinical Hematology, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Barcelona, Spain. FBarreras@santpau.cat, Cabeza M, Collantes de Terán L
Publikováno v:
The journal of vascular access [J Vasc Access] 2013 Jan-Mar; Vol. 14 (1), pp. 77-82. Date of Electronic Publication: 2012 Aug 03.
Autor:
Jover, M., Diaz-Gómez, D., Fontiveros, E., Collantes de Terán, L., Parrado, J., Camacho, I., Bautista, J., Romero-Gomez, M.
Publikováno v:
In Journal of Hepatology 2006 44 Supplement 2:S76-S76
Autor:
Bloot, Ana Paula Marinho1 (AUTHOR), Kalschne, Daneysa Lahis1 (AUTHOR), Amaral, Joana Andrêa Soares2,3 (AUTHOR), Baraldi, Ilton José1 (AUTHOR), Canan, Cristiane1 (AUTHOR) canan@utfpr.edu.br
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 1, p73-92. 20p. 3 Diagrams, 1 Chart.
Autor:
Gharat, Neha N.1 (AUTHOR), Rathod, Virendra K.1 (AUTHOR) vk.rathod@ictmumbai.edu.in
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jun2023, Vol. 46 Issue 6, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mora-Garrido, Ana Belén, Escudero-Gilete, M. Luisa, Heredia, Francisco J., Cejudo-Bastante, María Jesús
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture; Jan-Dec2024, Vol. 10 Issue 1, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.