Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Coletto E"'
Autor:
Ghirardini, M.P., Carli, M., del Vecchio, N., Rovati, A., Cova, O., Valigi, F., Agnetti, G., Macconi, M., Adamo, D., Traiina, M., Laudini, F., Marcheselli, I., Caruso, N., Gedda, T., Donati, F., Marzadro, A., Russi, P., Spaggiari, C., Bianco, M., Binda, R., Barattieri, E., Tognacci, A., Girardo, M., Vaschetti, L., Caprino, P., Sesti, E., Andreozzi, G., Coletto, E., Belzer, G., Pieroni, Andrea
Yes
A comparative food ethnobotanical study was carried out in twenty-one local communities in Italy, fourteen of which were located in Northern Italy, one in Central Italy, one in Sardinia, and four in Southern Italy. 549 informants were asked
A comparative food ethnobotanical study was carried out in twenty-one local communities in Italy, fourteen of which were located in Northern Italy, one in Central Italy, one in Sardinia, and four in Southern Italy. 549 informants were asked
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10454/557
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Binda Riccardo, Bianco Marcella, Spaggiari Caterina, Russi Paola, Marzadro Alessandro, Donati Fabio, Gedda Tiziano, Caruso Nicolò, Marcheselli Ilaria, Laudini Francesco, Traina Mario, Adamo Daniela, Macconi Martina, Agnetti Gaia, Valigi Francesco, Cova Ottavia, Rovati Ariele, del Vecchio Nicola, Carli Marco, Ghirardini Maria, Barattieri Elisa, Tognacci Alice, Girardo Martina, Vaschetti Luca, Caprino Piero, Sesti Erika, Andreozzi Giorgia, Coletto Erika, Belzer Gabriele, Pieroni Andrea
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 3, Iss 1, p 22 (2007)
Abstract A comparative food ethnobotanical study was carried out in twenty-one local communities in Italy, fourteen of which were located in Northern Italy, one in Central Italy, one in Sardinia, and four in Southern Italy. 549 informants were asked
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c45279001099466bb5017fe1d6906a07
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.