Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Cold-setting gels"'
Autor:
Mariz de Avelar, Matheus Henrique a, de Castilho Queiroz, Guilherme b, Efraim, Priscilla a, ∗
Publikováno v:
In Cleaner Engineering and Technology December 2020 1
Publikováno v:
In LWT April 2020 123
Publikováno v:
Cleaner Engineering and Technology, Vol 1, Iss , Pp 100005- (2020)
Finding new technologies for enhance the sustainable confectionery production is desirable. In this context the cold-set gelation emerges as potential tool for the jelly candy industry. This study evaluated sustainability aspects of alginate/pectin c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ec619a7b4f94ee29337044099b74355
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.