Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Cold press extraction"'
Autor:
Arunima Singh, Vivek Kumar
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100211- (2023)
Pumpkin (Cucurbita moschata Duch.) seeds of KH (Kashi Harit) cultivar were chosen for oil extraction by three different methods cold press extraction (CPE), soxhlet extraction (SE) and mechanical shaking extraction (MSE) method. SE method showed high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ccf65265c5d429898bb500c6d157ec8
Autor:
Nik Suhaimi Mat Hassan, Md. Sohrab Hossain, Venugopal Balakrishnan, Mark Harris Zuknik, Muliadi Mustaner, Azhar Mat Easa, Adel Al-Gheethi, Ahmad Naim Ahmad Yahaya
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2838 (2021)
Palm oil is known to be rich in carotenoids and other phytonutrients. However, the carotenoids and phytonutrients degrade due to high heat sterilization of oil palm fruits. The present study was conducted to produce carotenoid-rich virgin palm oil (V
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e7454c5a2ba47faa0a575a2f284d8c5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Nutrition, Vol 2, Iss 3, Pp 154-159 (2016)
Two experiments were conducted to determine the nitrogen-corrected apparent metabolizable energy (AMEn) of differently processed meals from Juncea (Brassica juncea), yellow and black seeded canola (Brassica napus), with or without supplementation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b23d2faba20a4859918443b2056308e9
Autor:
Patomsok Wilaipon
Naresuan University Engineering Journal, 18, 1, 14-18
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::be710c81e4233d47a0b3aed571eb5fba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahmad Naim Ahmad Yahaya, Mark Harris Zuknik, Venugopal Balakrishnan, Nik Suhaimi Mat Hassan, Azhar Mat Easa, Md. Sohrab Hossain, Adel Al-Gheethi, Muliadi Mustaner
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2838, p 2838 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 11
Foods
Volume 10
Issue 11
Palm oil is known to be rich in carotenoids and other phytonutrients. However, the carotenoids and phytonutrients degrade due to high heat sterilization of oil palm fruits. The present study was conducted to produce carotenoid-rich virgin palm oil (V
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Nutrition
Animal Nutrition, Vol 2, Iss 3, Pp 154-159 (2016)
Animal Nutrition, Vol 2, Iss 3, Pp 154-159 (2016)
Two experiments were conducted to determine the nitrogen-corrected apparent metabolizable energy (AMEn) of differently processed meals from Juncea (Brassica juncea), yellow and black seeded canola (Brassica napus), with or without supplementation of