Zobrazeno 1 - 10
of 270
pro vyhledávání: '"Cold Gelation"'
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 16, Iss 2, p 258 (2024)
The encapsulation of molecules with different physicochemical properties (theophylline, blue dextran, salicylic acid and insulin) in whey protein (WP) and alginate (ALG) microparticles (MP) for oral administration was studied. MP based on WP/ALG were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/962d6d91994049239a91bf9a80e5a317
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chengbin Zhao, Zhenchi Miao, Qi Qi, Qihang Zheng, Yuxuan Mao, Zejun Chu, Hao Zhang, Xiuying Xu, Mingzhu Zheng, Jingsheng Liu
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100671- (2023)
Soy protein isolate (SPI) was mixed with different concentrations of common starch (CS) and waxy starch (WS) from corn. The interactions of SPI with CS or WS and their effects on the acid-induced cold gelation properties of complexes were investigate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/072a8ce7a13643c39beb91423f1fa3fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
شیمی کاربردی روز, Vol 12, Iss 43, Pp 51-64 (2017)
AbstractNowadays, enzyme immobilization on the nano carriers was applied in food industry. In this study, Inulinase enzyme was immobilized on the magnetite nanoparticles functionalized with protein nanoparticles through covalent attachment. Inulinase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e384a6158c354259ae651b164fbbf155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.