Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Colbeth, Hilary"'
Autor:
Colbeth, Hilary L., Ferguson, Jacqueline M., Picciotto, Sally, Koutros, Stella, Silverman, Debra T., Eisen, Ellen A.
Publikováno v:
In SSM - Mental Health December 2024 6
Autor:
Colbeth, Hilary L., Goldman-Mellor, Sidra, Eisen, Ellen A., Neumann, Krista, Catalano, Ralph, Riddell, Corinne A.
Publikováno v:
In SSM - Mental Health June 2024 5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Trivedi, Meghna S., Colbeth, Hilary, Yi, Haeseung, Vanegas, Alejandro, Starck, Rebecca, Chung, Wendy K., Appelbaum, Paul S., Kukafka, Rita, Schechter, Isaac, Crew, Katherine D.
Publikováno v:
Public Health Genomics, 2018 Jan 01. 21(5/6), 186-196.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26751717
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Colbeth, Hilary L., Zeig-Owens, Rachel, Hall, Charles B., Webber, Mayris P., Schwartz, Theresa M., Prezant, David J.
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research & Public Health; Aug2023, Vol. 20 Issue 16, p6585, 7p
Publikováno v:
American Journal of Epidemiology; Feb2023, Vol. 192 Issue 2, p171-181, 11p
Autor:
Goldfarb, David G., Colbeth, Hilary L., Skerker, Molly, Webber, Mayris P., Prezant, David J., Dasaro, Christopher R., Todd, Andrew C., Kristjansson, Dana, Li, Jiehui, Brackbill, Robert M., Farfel, Mark R., Cone, James E., Yung, Janette, Kahn, Amy R., Qiao, Baozhen, Schymura, Maria J., Boffetta, Paolo, Hall, Charles B., Zeig-Owens, Rachel
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/11250/3009311
Autor:
Lam, Rachel, Kwon, Sophia, Riggs, Jessica, Sunseri, Maria, Crowley, George, Schwartz, Theresa, Zeig-Owens, Rachel, Colbeth, Hilary, Halpren, Allison, Mengling Liu, Prezant, David J., Nolan, Anna
Additional file 2: Figure S1. Assessment of AGEs in REAP-S Food Groups. REAP-S identified food groups (fried foods, processed meats, and meats) that have the highest amounts of AGE (kU/serving) adapted from Uribarri et al. [78]
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::652c3f66b374065275ffe092c004f11e
Autor:
Lam, Rachel, Kwon, Sophia, Riggs, Jessica, Sunseri, Maria, Crowley, George, Schwartz, Theresa, Zeig-Owens, Rachel, Colbeth, Hilary, Halpren, Allison, Mengling Liu, Prezant, David J., Nolan, Anna
Additional file 1: Table S1. Full Nutrition Questions. All of the nutrition questions that were incorporated into the WTC-HP annual questionnaire.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aa37dbbabe046366d28bf5b00d18f34e