Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Colak, Hilal"'
Autor:
Akkaya, Esra, Bingol, Enver Baris, Muratoglu, Karlo, Hampikyan, Hamparsun, Cetin, Omer, Colak, Hilal
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies May 2024 93
Autor:
Bingol Enver Baris, Hampikyan Hamparsun, Muratoglu Karlo, Akkaya Esra, Cetin Omer, Colak Hilal
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 64, Iss 3, Pp 407-412 (2020)
Clostridioides (Clostridium) difficile is a Gram+, anaerobic, spore-forming, rod-shaped bacterium that can produce toxins, and it is mainly because its virulence is attributed. The objective of this study was to evaluate the presence of C. difficile
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08123650f874420294328da655972efd
Publikováno v:
British Food Journal, 2008, Vol. 110, Issue 11, pp. 1079-1087.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070700810917992
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akhan, Meryem1, Akkaya, Esra2 esra.akkaya@istanbul.edu.tr, Ergun, Ozer3, Hampikyan, Hamparsun4, Colak, Hilal2, Bingol, Enver Baris2
Publikováno v:
Fresenius Environmental Bulletin. Jun2021, Vol. 30 Issue 6B, p7189-7196. 8p.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2014, Vol. 38 Issue 3, p1024-1036. 13p.
Autor:
COLAK, HILAL1 (AUTHOR), HAMPIKYAN, HAMPARSUN2 (AUTHOR), BINGOL, ENVER BARIS1 (AUTHOR), AKSU, HARUN1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Aug2008, Vol. 28 Issue 3, p355-375. 21p. 1 Chart, 9 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.