Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Colás-Medà P"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3167 (2024)
Adding essential oils in an edible coating could be an alternative for the food industry to control foodborne pathogens. In 2014, EFSA published a report highlighting the risk associated with Salmonella spp. and Norovirus in fresh and frozen berries.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/850eeca7149942d894e731345c8cd2cb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 1, p 17 (2024)
Salmonella enterica, known for its resilience to acidic environments, has been linked to foodborne outbreaks of illness from fruit derivatives. This study aimed to assess the survival of five serovars of Salmonella enterica subsp. enterica in various
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f75d76028be541568f027646e785bd2e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology April 2021 174
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 12, Iss 2, p 414 (2023)
In ready-to-eat products, such as cooked ham, fresh cheese, and fuet in which Listeria monocytogenes is a concern, the use of biopreservation techniques represents an additional hurdle to inhibit pathogen growth during storage. The objective of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cbd57b99ae34725a7beb2989b325e53
Autor:
Isabel Alegre Vilas, Maribel Abadias Seró, Pilar Colás Medà, Cyrelys Collazo Cordero, Inmaculada Viñas Almenar
Publikováno v:
Arbor: Ciencia, Pensamiento y Cultura, Vol 196, Iss 795, Pp a543-a543 (2020)
El aumento en la producción y consumo de frutas y hortalizas mínimamente procesadas de los últimos años ha contribuido a incrementar las toxiinfecciones alimentarias asociadas al consumo de productos vegetales frescos. Esto es debido a que los
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b8276cc76e54e5bae5f700a4f706484
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2017 34:453-460
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 34, Iss , Pp 453-460 (2017)
Several foods are carriers of probiotic bacteria. Most species of the genus Lactobacillus are probiotics and common inhabitants of the human gastrointestinal tract. It is known that they contribute to the health of gastrointestinal tract, but at the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6ab9e028f854bc78999609b0b22536a