Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Cojocaru, George Adrian"'
Autor:
ANTOCE, Arina Oana1 aantoce@yahoo.com, COJOCARU, George Adrian1 george.cojocaru@horticultura-bucuresti.ro
Publikováno v:
Scientific Papers Series Management, Economic Engineering in Agriculture & Rural Development. 2024, Vol. 24 Issue 2, p91-97. 7p.
Publikováno v:
Beverages; Sep2024, Vol. 10 Issue 3, p81, 17p
Autor:
DINU, Laura-Dorina, COJOCARU, George Adrian, BANITA, Cornel, VAMANU, Emanuel, ANTOCE, Arina Oana
Publikováno v:
Scientific Papers. Series B. Horticulture; 2024, Vol. 68 Issue 1, p278-282, 5p
Publikováno v:
Scientific Papers. Series B. Horticulture; 2024, Vol. 68 Issue 1, p247-253, 7p
Publikováno v:
In Agriculture and Agricultural Science Procedia 2016 10:206-214
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Agriculture and Agricultural Science Procedia 2015 6:110-117
Publikováno v:
Scientific Papers. Series B. Horticulture; 2023, Vol. 67 Issue 1, p233-251, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 02003 (2017)
The present work aimed to determine some of the influences of the treatments with glutathione (GSH), ascorbic acid (AA), catechinic tannin (T) and carbon dioxide (CO2) during winemaking or bottling on the volatile profiles of white wines of Feteasca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdd4d3c0b09d4ccab1a05cd03a62ffc3