Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Coisson, Jean Daniel"'
Autor:
Colasanto, Antonio, Travaglia, Fabiano, Bordiga, Matteo, Coïsson, Jean Daniel, Arlorio, Marco, Locatelli, Monica
Publikováno v:
In Food Research International October 2024 194
Autor:
Jaouhari, Yassine, Ferreira-Santos, Pedro, Disca, Vincenzo, Oliveira, Hélder, Martoccia, Manuel, Travaglia, Fabiano, Gullón, Beatriz, Mateus, Nuno, Coïsson, Jean Daniel, Bordiga, Matteo
Publikováno v:
In LWT 15 August 2024 206
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bordiga, Matteo, Guzzon, Raffaele, Manfredi, Marcello, Barberis, Elettra, Grasso, Simona, Benítez-González, Ana M., Meléndez Martínez, Antonio J., Travaglia, Fabiano, Arlorio, Marco, Coisson, Jean Daniel
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2023 55
Autor:
Selli, Serkan, Perestrelo, Rosa, Kelebek, Hasim, Sevindik, Onur, Travaglia, Fabiano, Coïsson, Jean Daniel, Câmara, José S., Bordiga, Matteo
Publikováno v:
In Food Research International March 2023 165
Autor:
Imperio, Daniela, Bordiga, Matteo, Passos, Claudia P., Silva, Soraia P., Coimbra, Manuel A., Travaglia, Fabiano, Arlorio, Marco, Coïsson, Jean Daniel, Panza, Luigi
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2021 344
Autor:
Papillo, Valentina Azzurra, Locatelli, Monica, Travaglia, Fabiano, Bordiga, Matteo, Garino, Cristiano, Arlorio, Marco, Coïsson, Jean Daniel
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2018 269:603-609
Autor:
Portinale, Luigi, Leonardi, Giorgio, Arlorio, Marco, Coïsson, Jean Daniel, Travaglia, Fabiano, Locatelli, Monica
Publikováno v:
In Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems 15 December 2017 171:182-197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giordano, Debora, Locatelli, Monica, Travaglia, Fabiano, Bordiga, Matteo, Reyneri, Amedeo, Coïsson, Jean Daniel, Blandino, Massimo
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2017 233:483-491