Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"Cohen, Nancy L."'
Autor:
Cohen, Nancy L., Olson, Rita Brennan
Publikováno v:
In Journal of Nutrition Education and Behavior November-December 2016 48(10):730-734
Publikováno v:
NACTA Journal, 2015 Mar 01. 59(1), 4-9.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/nactajournal.59.1.4
Publikováno v:
In Journal of Nutrition Education and Behavior 2011 43(2):76-86
Autor:
Qianzhi Jiang, Francis, Sarah L., Chapman-Novakofski, Karen M., Wilt, McKenzie, Carbone, Elena T., Cohen, Nancy L.
Supplemental Material, sj-docx-2-nah-10.1177_0260106021993749 for Perceived environmental supports for fruit and vegetable consumption among older adults in the US by Qianzhi Jiang, Sarah L. Francis, Karen M. Chapman-Novakofski, McKenzie Wilt, Elena
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::91d676614eea11a814b579abf04c9cb4
Autor:
Qianzhi Jiang, Francis, Sarah L., Chapman-Novakofski, Karen M., Wilt, McKenzie, Carbone, Elena T., Cohen, Nancy L.
Supplemental Material, sj-docx-1-nah-10.1177_0260106021993749 for Perceived environmental supports for fruit and vegetable consumption among older adults in the US by Qianzhi Jiang, Sarah L. Francis, Karen M. Chapman-Novakofski, McKenzie Wilt, Elena
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7b1b4720bb89e91440a1924fe1f3106b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akobundu, Ucheoma O. *, Cohen, Nancy L., Laus, Mary J., Schulte, Marsha J., Soussloff, Margaret N.
Publikováno v:
In Journal of the American Dietetic Association May 2004 104(5):811-813
Autor:
Jiang, Qianzhi, Francis, Sarah L., Chapman-Novakofski, Karen M., Wilt, McKenzie, Carbone, Elena T., Cohen, Nancy L.
Publikováno v:
Nutrition & Health; Sep2021, Vol. 27 Issue 3, p309-319, 11p