Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Cohen, D.P.A."'
Publikováno v:
Virologica Sinica, 24(5), 359-414
Virologica Sinica 24 (2009) 5
Virologica Sinica 24 (2009) 5
The Autographa californica multiple capsid nucleopolyhedrovirus (AcMNPV) was the first baculovirus for which the complete nucleotide sequence became known. Since then 15 years lapsed and much research has been performed to elucidate putative function
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4ba706f29e5ae092dd5e43818e0f6ae8
https://research.wur.nl/en/publications/encyclopedia-of-autographa-californica-nucleopolyhedrovirus-genes
https://research.wur.nl/en/publications/encyclopedia-of-autographa-californica-nucleopolyhedrovirus-genes
Publikováno v:
Therapeutic microbiology: Probiotics and related strategies. Herndon, VA, USA: ASM Press
Therapeutic microbiology: Probiotics and related strategies
Therapeutic microbiology: Probiotics and related strategies
The indigenous microbiota of humans and other animals, far from being passive bystanders, participate in a wide range of complex interactions with their host. The burgeoning field of therapeutic microbiology concerns itself with the manipulation of t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::99a79fea65b7eb1c4acd9cfd4833fac4
https://research.wur.nl/en/publications/proteomic-approaches-to-study-lactic-acid-bacteria
https://research.wur.nl/en/publications/proteomic-approaches-to-study-lactic-acid-bacteria
Autor:
Cohen, D.P.A.
Lactic Acid Bacteria (LAB) are involved in the production of fermented foods whereby they improve the preservation properties as well as impart characteristic flavors and textures. Specific Lactobacillus strains are marketed as probiotics because of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ccf11661ec30104f2385ef18d6d6c3a0
https://research.wur.nl/en/publications/functional-analysis-of-lactobacillus-plantarum-wcfs1-a-proteomic-
https://research.wur.nl/en/publications/functional-analysis-of-lactobacillus-plantarum-wcfs1-a-proteomic-
Autor:
te Biesebeke, R., Boesten, R.J., Klaassens, E.S., Booijink, C.C.G.M., de Vries, M.C., Derrien, M.M.N., Cohen, D.P.A., Schuren, F., Vaughan, E.E., Kleerebezem, M., de Vos, W.M.
Publikováno v:
Microbes and Environments, 19(4), 276-280
Microbes and Environments 19 (2004) 4
Microbes and Environments 19 (2004) 4
The gastrointestinal (GI) tract is the primary site of food intake, perception and conversion. It represents one of the most important metabolic organs of the body and is colonised by a myriad of microbes that contribute to nutrient processing, affec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c6939e7cdb3861dcaabe40f330d378b1
https://research.wur.nl/en/publications/microbial-functionality-in-the-human-gastro-intestinal-tract
https://research.wur.nl/en/publications/microbial-functionality-in-the-human-gastro-intestinal-tract
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.