Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Coffigniez F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rzayeva A; IATE, Agro Polymers Engineering & Emerging Technology, Univ Montpellier, INRAE, Institut Agro, Montpellier & CIRAD, Montpellier, France.; Nanostructured Metal-Polymer Catalysts, Institute of Catalysis and Inorganic Chemistry, Ministry of Science and Education Republic of Azerbaijan, Baku, Azerbaijan., Coffigniez F; IATE, Agro Polymers Engineering & Emerging Technology, Univ Montpellier, INRAE, Institut Agro, Montpellier & CIRAD, Montpellier, France., Zeynalov N; Nanostructured Metal-Polymer Catalysts, Institute of Catalysis and Inorganic Chemistry, Ministry of Science and Education Republic of Azerbaijan, Baku, Azerbaijan., Gontard N; IATE, Agro Polymers Engineering & Emerging Technology, Univ Montpellier, INRAE, Institut Agro, Montpellier & CIRAD, Montpellier, France., Guillard V; IATE, Agro Polymers Engineering & Emerging Technology, Univ Montpellier, INRAE, Institut Agro, Montpellier & CIRAD, Montpellier, France.
Publikováno v:
Frontiers in nutrition [Front Nutr] 2023 Jul 27; Vol. 10, pp. 1223638. Date of Electronic Publication: 2023 Jul 27 (Print Publication: 2023).
Autor:
Coffigniez F; UMR Qualisud, CIRAD, Univ Montpellier, TA B-95/16, 73 rue J-F. Breton, F-34398 Montpellier cedex 5, France. Electronic address: fanny.coffigniez@umontpellier.fr., Briffaz A; UMR Qualisud, CIRAD, Univ Montpellier, TA B-95/16, 73 rue J-F. Breton, F-34398 Montpellier cedex 5, France.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2023 Feb 01; Vol. 401, pp. 134177. Date of Electronic Publication: 2022 Sep 13.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coffigniez F; UMR Qualisud, CIRAD, Univ Montpellier, TA B-95/16, 73 rue J-F. Breton, F- 34398 Montpelliercedex 5, France., Rychlik M; Technical University of Munich, Alte Akademie 10, 85354 Freising, Germany; Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, Coopers Plains, QLD 4108, Australia., Mestres C; UMR Qualisud, CIRAD, Univ Montpellier, TA B-95/16, 73 rue J-F. Breton, F- 34398 Montpelliercedex 5, France., Striegel L; Technical University of Munich, Alte Akademie 10, 85354 Freising, Germany., Bohuon P; UMR QualiSud Food Process Engineering Research Unit, Montpellier SupAgro, Univ Montpellier,1101 av. Agropolis, B.P. 5098, F-34093 Montpellier cedex 5, France., Briffaz A; UMR Qualisud, CIRAD, Univ Montpellier, TA B-95/16, 73 rue J-F. Breton, F- 34398 Montpelliercedex 5, France. Electronic address: aurelien.briffaz@cirad.fr.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2021 Mar 15; Vol. 340, pp. 127960. Date of Electronic Publication: 2020 Sep 02.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coffigniez F; UMR Qualisud, CIRAD, univ Montpellier, TA B-95/16, 73 rue J-F. Breton, F- 34398 Montpellier cedex 5, France., Briffaz A; UMR Qualisud, CIRAD, univ Montpellier, TA B-95/16, 73 rue J-F. Breton, F- 34398 Montpellier cedex 5, France. Electronic address: aurelien.briffaz@cirad.fr., Mestres C; UMR Qualisud, CIRAD, univ Montpellier, TA B-95/16, 73 rue J-F. Breton, F- 34398 Montpellier cedex 5, France., Akissoé L; UMR NutriPass, French National Research Institute for Sustainable Development (IRD), Université de Montpellier, SupAgro, 34000 Montpellier, France., Bohuon P; UMR QualiSud Food Process Engineering research unit, Montpellier SupAgro, univ Montpellier, 1101 av. Agropolis, B.P. 5098, F-34093 Montpellier cedex 5, France., El Maâtaoui M; UMR Qualisud, UAPV, univ Montpellier, 301 rue Baruch de Spinoza BP 21 239, 84916 Avignon cedex 9, France.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2019 May; Vol. 119, pp. 268-275. Date of Electronic Publication: 2019 Feb 04.