Zobrazeno 1 - 10
of 7 367
pro vyhledávání: '"Coffee quality"'
Autor:
Dusit Athinuwat1, Anthikan Klomchit2, Kritsadaphon Phonwong3, Poramet Nachalaem4, Rarinthorn Thammakulkrajang5,6, Siraprapa Brooks2 siraprapa.bro@mfu.ac.th
Publikováno v:
Trends in Sciences. Oct2024, Vol. 21 Issue 10, p1-21. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yanbing Wang, Xiaoyuan Wang, Chenxi Quan, Abdulbaset Al-Romaima, Guilin Hu, Xingrong Peng, Minghua Qiu
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101684- (2024)
This study attempted to improve commercial Arabica coffee quality by integrating flavor precursors with anaerobic germination. Using raw coffee beans as materials, anaerobic germination was conducted with 5 g/100 g of flavor precursors (sucrose, gluc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cb47674f4314d499138fe364e3cf1f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research March 2024 15
Autor:
dos Santos Gomes, Willian, Pereira, Lucas Louzada, Rodrigues da Luz, José Maria, Soares da Silva, Marliane de Cássia, Reis Veloso, Tomás Gomes, Partelli, Fábio Luiz
Publikováno v:
In Food Research International March 2024 179