Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Coffee pulp extract"'
Autor:
Atcharaporn Ontawong, Acharaporn Duangjai, Chutima S. Vaddhanaphuti, Doungporn Amornlerdpison, Sirinat Pengnet, Natakorn Kamkaew
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 3, Pp e13917- (2023)
Coffee pulp (CP) is a coffee byproduct that contains various active ingredients, namely, chlorogenic acid (CGA) and caffeine. These active compounds show several benefits, including antihyperlipidemia, antioxidants, and anti-inflammation. However, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3c4e8752c954a33b9de23c9c9571195
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 15, p 5922 (2023)
Coffee pulp is an abundant residue from the coffee industry, but it still contains large amounts of valuable compounds such as polyphenols. The extraction of polyphenols from coffee pulp by the conventional method is accompanied by contaminated compo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41ff874a50054108ab6fbd877b3fe600
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.