Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Coffee fat"'
Autor:
Rita Brzezińska, Agata Górska, Magdalena Wirkowska-Wojdyła, Ewa Ostrowska-Ligęza, Joanna Bryś
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 14, p 6324 (2021)
The chemical composition of green coffee beans depends on the number of parameters, such as coffee cherry processing methods, used. The quality of roasted coffee is related to the certain substances that developed during the roasting process and that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c028bb44897f4f73b2a5c074b540c466
Autor:
Magdalena Wirkowska-Wojdyła, Joanna Bryś, Ewa Ostrowska-Ligęza, Rita Brzezińska, Agata Górska
Publikováno v:
Applied Sciences
Volume 11
Issue 14
Applied Sciences, Vol 11, Iss 6324, p 6324 (2021)
Volume 11
Issue 14
Applied Sciences, Vol 11, Iss 6324, p 6324 (2021)
The chemical composition of green coffee beans depends on the number of parameters, such as coffee cherry processing methods, used. The quality of roasted coffee is related to the certain substances that developed during the roasting process and that
Publikováno v:
Journal of Food Engineering
Hyperspectral imaging (1000–2500 nm) was used for rapid prediction of moisture and total lipid content in intact green coffee beans on a single bean basis. Arabica and Robusta samples from several growing locations were scanned using a “push-broo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.