Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Coffee bean fermentation"'
Autor:
Vasileios Pothakos, Luc De Vuyst, Sophia Jiyuan Zhang, Florac De Bruyn, Marko Verce, Julio Torres, Michael Callanan, Cyril Moccand, Stefan Weckx
Publikováno v:
Current Research in Biotechnology, Vol 2, Iss , Pp 1-15 (2020)
Temporal shotgun metagenomics of multiple samples of an Arabica wet coffee fermentation process, which was examined microbiologically and metabolomically before, was performed to complement these microbiological and biochemical data with an in-depth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f74ae4ed736b492c9b96fe6ae7395f3d
Autor:
Sophia Jiyuan Zhang, Florac De Bruyn, Vasileios Pothakos, Gonzalo F. Contreras, Zhiying Cai, Cyril Moccand, Stefan Weckx, Luc De Vuyst
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Post-harvest wet coffee processing is a commonly applied method to transform coffee cherries into green coffee beans through depulping or demucilaging, fermentation, washing, soaking, drying, and dehulling. Multiple processing parameters can be modif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e5133e529f841e3b37476f0cfc9d550
Autor:
Julio Torres, Luc De Vuyst, Sophia Jiyuan Zhang, Cyril Moccand, Stefan Weckx, Vasileios Pothakos, Michael Callanan, Marko Verce, Florac De Bruyn
Publikováno v:
Current Research in Biotechnology, Vol 2, Iss, Pp 1-15 (2020)
Temporal shotgun metagenomics of multiple samples of an Arabica wet coffee fermentation process, which was examined microbiologically and metabolomically before, was performed to complement these microbiological and biochemical data with an in-depth
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b5ee57d0b3df52cb5c5ce8201d09b078
https://hdl.handle.net/20.500.14017/6dff4966-b9d2-4f04-8e26-0ee986b52703
https://hdl.handle.net/20.500.14017/6dff4966-b9d2-4f04-8e26-0ee986b52703
Autor:
Stefan Weckx, Gonzalo F Contreras, Cyril Moccand, Zhiying Cai, Florac De Bruyn, Luc De Vuyst, Vasileios Pothakos, Sophia Jiyuan Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology
Post-harvest wet coffee processing is a commonly applied method to transform coffee cherries into green coffee beans through depulping or demucilaging, fermentation, washing, soaking, drying, and dehulling. Multiple processing parameters can be modif
Autor:
Julio Torres, Carlos Falconi, Florac De Bruyn, Stefan Weckx, Sophia Jiyuan Zhang, Vasileios Pothakos, Luc De Vuyst, Cyril Moccand
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology. 85(6)
A cup of coffee is the final product of a complex chain of operations. Wet postharvest processing of coffee is one of these operations, which involves a fermentation that inevitably has to be performed on-farm. During wet coffee processing, the inter
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Charles Lambot, Florac De Bruyn, Julio Torres, Vasileios Pothakos, Luc De Vuyst, Stefan Weckx, Wilbert Sybesma, Alice V. Moroni, Sophia Jiyuan Zhang, Michael Callanan
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology. 83(1)
The postharvest treatment and processing of fresh coffee cherries can impact the quality of the unroasted green coffee beans. In the present case study, freshly harvested Arabica coffee cherries were processed through two different wet and dry method
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.