Zobrazeno 1 - 10
of 219
pro vyhledávání: '"Cofelice"'
Autor:
Stochino Loi E, Pontis A, Cofelice V, Pirarba S, Fais MF, Daniilidis A, Melis I, Paoletti AM, Angioni S
Publikováno v:
International Journal of Women's Health, Vol Volume 11, Pp 443-449 (2019)
Emanuela Stochino Loi,1 Alessandro Pontis,2 Vito Cofelice,1 Silvia Pirarba,1 Maria Francesca Fais,1 Angelos Daniilidis,3 Irene Melis,1 Anna Maria Paoletti,1 Stefano Angioni11Division of Gynecology and Obstetrics, Department of Surgical Sciences, Univ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29537411e7d840c48b701c98d271c833
Autor:
Silvio Iacovino, Martina Cofelice, Elena Sorrentino, Francesca Cuomo, Maria Cristina Messia, Francesco Lopez
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 4, p 245 (2024)
Edible coatings are used to extend the shelf life of various fruit, including bananas (Musa from the Musaceae family). After harvest, bananas reach the ripening and subsequent senescence phase. During senescence, the quality of the fruit deteriorates
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bf3eb1c4bf9407eb52b3f12f6115d63
Autor:
Cofelice, Martina, Messia, Maria Cristina, Marconi, Emanuele, Cuomo, Francesca, Lopez, Francesco
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2023 142
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesco Letizia, Alessandra Fratianni, Martina Cofelice, Bruno Testa, Gianluca Albanese, Catello Di Martino, Gianfranco Panfili, Francesco Lopez, Massimo Iorizzo
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 7, p 1442 (2023)
In recent times, there has been a growing consumer interest in replacing animal foods with alternative plant-based products. Starting from this assumption, for its functional properties, soymilk fermented with lactic acid bacteria is gaining an impor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/404f1baf5c724562bff88b7f7e772d6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Mar2024, Vol. 250 Issue 3, p691-700, 10p
Autor:
Martina Cofelice, Giuseppe Cinelli, Francesco Lopez, Tiziana Di Renzo, Raffaele Coppola, Anna Reale
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 7, p 1528 (2021)
The use of natural compounds as food preservatives is becoming increasingly popular as it is perceived positively by consumers. Among these substances, essential oils have attracted great interest owing to their antioxidant and antimicrobial properti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0297e7ad6f3a4871a2c6fceab51cb904