Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Cofactor balance"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 2, p 113 (2023)
Biorefinery to produce value-added biochemicals offers a promising alternative to meet our sustainable energy and environmental goals. Acetoin is widely used in the food and cosmetic industries as taste and fragrance enhancer. The generally regarded
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29bf6754c7ea483c89a1e5043d92cae2
Autor:
Henrique C. T. Veras, Christiane G. Campos, Igor F. Nascimento, Patrícia V. Abdelnur, João R. M. Almeida, Nádia S. Parachin
Publikováno v:
BMC Biotechnology, Vol 19, Iss 1, Pp 1-14 (2019)
Abstract Background Efficient xylose fermentation still demands knowledge regarding xylose catabolism. In this study, metabolic flux analysis (MFA) and metabolomics were used to improve our understanding of xylose metabolism. Thus, a stoichiometric m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e098e0dd862e41ad8f418b551c551951
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ioannis Papapetridis, Maaike Goudriaan, María Vázquez Vitali, Nikita A. de Keijzer, Marcel van den Broek, Antonius J. A. van Maris, Jack T. Pronk
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 11, Iss 1, Pp 1-17 (2018)
Abstract Background Reduction or elimination of by-product formation is of immediate economic relevance in fermentation processes for industrial bioethanol production with the yeast Saccharomyces cerevisiae. Anaerobic cultures of wild-type S. cerevis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b259c76c3f1049e39d0bc0e84d95377b
Autor:
Baixue Lin, Yong Tao
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 16, Iss 1, Pp 1-12 (2017)
Abstract Whole-cell biocatalysts provide unique advantages and have been widely used for the efficient biosynthesis of value-added fine and bulk chemicals, as well as pharmaceutically active ingredients. What is more, advances in synthetic biology an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7a77e1c897d4865a2e525528d524420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.