Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Coenen, G.J."'
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2007 70(2):224-235
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2004 58(4):427-434
Publikováno v:
Pectins and pectinases. Wageningen: Wageningen Academic Publishers
Pectins and pectinases
Pectins and pectinases
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1487e58ba01a0385609346a54bbcc5eb
https://research.wur.nl/en/publications/revealing-pectins-structure
https://research.wur.nl/en/publications/revealing-pectins-structure
Autor:
Coenen, G.J.
Pectine wordt in levensmiddelen vooral gebruikt als geleermiddel, stabilisator of verdikkingsmiddel in producten zoals jam, yoghurtdranken, vruchten-zuiveldranken en ijs. Daarnaast is er in toenemende mate interesse in het mogelijk gezondheidbevorder
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::16d64ae9721d6d7bbdd9393b01a44a0a
https://research.wur.nl/en/publications/structural-characterization-of-native-pectins
https://research.wur.nl/en/publications/structural-characterization-of-native-pectins
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.