Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Coelho, L. C. B. B."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santos, Andréa F. S., Rodrigues, M., Cardoso, João Miguel Sousa, Rodrigues, A. C., Teixeira, J. A., Paiva, Patrícia M. G., Coelho, L. C. B. B., Brito, A. G., Martins, Gilberto
Eutrophication is an environmental dysfunction which causes the proliferation of algae in aquatic ecosystems by excess of nutrients. Moringa oleifera seeds are used as natural coagulant to water treatment. In order to mitigate the eutrophication, cla
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::137a225bbad5c59bcb88ef9d6c14435c
https://hdl.handle.net/1822/31742
https://hdl.handle.net/1822/31742
Autor:
Santos, Andréa F. S., Silva, M. D. C. da, Napoleão, T. H., Paiva, P. M. G., Correia, M. T. S., Coelho, L. C. B. B.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Lectins are a special class of proteins widely distributed in nature, which selectively recognize and reversibly bind to carbohydrates and glycoconjugates through their binding sites. These proteins, which can be detected through haemagglutination as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4f943933c91bd896c9a8263df0934660
https://hdl.handle.net/1822/43440
https://hdl.handle.net/1822/43440