Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Cocucci Maurizio"'
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 9, Iss 1, p 113 (2009)
Abstract Background Nitrogen nutrition is one of the major factors that limit growth and production of crop plants. It affects many processes, such as development, architecture, flowering, senescence and photosynthesis. Although the improvement in te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f85ab97f60cc41b2bff31358ee678205
Autor:
Scienza Attilio, Failla Osvaldo, Rossoni Mara, Prinsi Bhakti, Negri Alfredo S, Cocucci Maurizio, Espen Luca
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 9, Iss 1, p 378 (2008)
Abstract Background Grape ripening represents the third phase of the double sigmoidal curve of berry development and is characterized by deep changes in the organoleptic characteristics. In this process, the skin plays a central role in the synthesis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3918a8202334d49833ca274e4c73710
Publikováno v:
Plant Physiology, 2002 Aug 01. 129(4), 1872-1879.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4280619
Publikováno v:
The New Phytologist, 2002 Apr 01. 154(1), 45-51.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1513931
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nocito, Fabio Francesco, Espen, Luca, Crema, Barbara, Cocucci, Maurizio, Sacchi, Gian Attilio
Publikováno v:
The New Phytologist, 2008 Aug 01. 179(3), 700-711.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25150493
Autor:
Prinsi, Bhakti, Negri, Alfredo Simone, Fedeli, Chiara, Morgutti, Silvia, Negrini, Noemi, Cocucci, Maurizio, Espen, Luca
Publikováno v:
In Phytochemistry 2011 72(10):1251-1262
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2004 Sep 01. 55(405), 2053-2061.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24030643
Autor:
Cocucci, Maurizio
Publikováno v:
Plant Physiology, 1988 Nov 01. 88(3), 910-914.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4271676
Autor:
Cocucci, Maurizio
Publikováno v:
Plant Physiology, 1981 Aug 01. 68(2), 377-381.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4266905