Zobrazeno 1 - 10
of 7 054
pro vyhledávání: '"Coconut (Cocos nucifera L.)"'
Autor:
Liu, Xiaomei1 (AUTHOR) liuxiaomei@catas.cn, Wu, Yi1 (AUTHOR) wuyi-scuta@163.com, Zhang, Mengluo1 (AUTHOR) l458455716@163.com, Gao, Ping1 (AUTHOR) 18293010206@163.com, Li, Jing1 (AUTHOR) jinghui11111@163.com, Ding, Hao1 (AUTHOR) 17756502642@163.com, Sun, Xiwei1 (AUTHOR) sunxw065@163.com, Lu, Lilan1 (AUTHOR) lilanlu@catas.cn, Iqbal, Amjad1,2 (AUTHOR) amjadiqbal@awkum.edu.pk, Yang, Yaodong1 (AUTHOR) yyang@catas.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Nov2024, Vol. 25 Issue 22, p12040. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 20, Pp 114-123 (2024)
To investigate the effect of sulfated modification on the structure and function of coconut haustorium polysaccharide (CHP), three kinds of sulfated coconut haustorium polysaccharides (SCHP-2, SCHP-3, and SCHP-4) were prepared using sulfation reagent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bb345f3a1134a0eb6d876956e22ff10
Autor:
Si, Cheng-Cheng1,2,3,4 (AUTHOR) ccsi@hainanu.edu.cn, Li, Yu-Bin3 (AUTHOR), Hai, Xue3 (AUTHOR), Bao, Ci-Ci3 (AUTHOR), Zhao, Jin-Yang3 (AUTHOR), Ahmad, Rafiq3 (AUTHOR), Li, Jing1 (AUTHOR) shouchuang.wang@hainanu.edu.cn, Wang, Shou-Chuang1,3,4 (AUTHOR), Li, Yan2 (AUTHOR) yli@gzu.edu.cn, Yang, Yao-Dong1 (AUTHOR) yli@gzu.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Sep2024, Vol. 25 Issue 18, p10048. 25p.
Autor:
Sarabandi, Khashayar1 (AUTHOR) sarabandi_21@yahoo.com, Dashipour, Alireaza2,3 (AUTHOR), Akbarbaglu, Zahra4 (AUTHOR), Peighambardoust, Seyed Hadi4 (AUTHOR), Ayaseh, Ali4 (AUTHOR), Kafil, Hossein Samadi5 (AUTHOR), Jafari, Seid Mahdi6,7 (AUTHOR), Mousavi Khaneghah, Amin8 (AUTHOR) mousavi.amin@gmail.com
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2024, Vol. 12 Issue 7, p4723-4734. 12p.