Zobrazeno 1 - 10
of 844
pro vyhledávání: '"Cocolin, l."'
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Raspa, F., author, Chessa, S., author, Ferrocino, I., author, Vervuert, I., author, Corvaglia, M.R., author, Cocolin, L., author, Moretti, R., author, Bergero, D., author, Valle, E., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :720-720
Autor:
Bellezza Oddon, S., Biasato, I., Ferrocino, I., Imarisio, A., Renna, M., Caimi, C., Gariglio, M., Dabbou, S., Pipan, M., Dekleva, D., Corvaglia, M.R., Bongiorno, V., Macchi, E., Cocolin, L., Gasco, L., Schiavone, A.
Publikováno v:
In animal November 2024 18(11)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Botta, C., Franciosa, I., Coisson, J.D., Ferrocino, I., Colasanto, A., Arlorio, M., Cocolin, L., Rantsiou, K.
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 1
Autor:
Biasato, I., Chemello, G., Oddon, S. Bellezza, Ferrocino, I., Corvaglia, M.R., Caimi, C., Resconi, A., Paul, A., van Spankeren, M., Capucchio, M.T., Colombino, E., Cocolin, L., Gai, F., Schiavone, A., Gasco, L.
Publikováno v:
In Animal Feed Science and Technology August 2022 290
Autor:
Doublier, S., Cirrincione, S., Scardaci, R., Botta, C., Lamberti, C., Giuseppe, F. Di, Angelucci, S., Rantsiou, K., Cocolin, L., Pessione, E.
Publikováno v:
In Microbiological Research July 2022 260
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lee Diaz, A.S., Garbeva, Paolina, de Bruijn, F., Schmidt, H., Cocolin, L., Sauer, M., Dowling, D., Thomashow, L.
Publikováno v:
Good Microbes in Medecine, Food production, Biotechnology, Bioremediation, and Agriculture
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9ba2d08a91920bde54ecc09c55a28751
https://pure.knaw.nl/portal/en/publications/0545598a-aa3c-4a7c-b98b-87789f4f2f63
https://pure.knaw.nl/portal/en/publications/0545598a-aa3c-4a7c-b98b-87789f4f2f63