Zobrazeno 1 - 10
of 201
pro vyhledávání: '"Cocoa Extract"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Neil A. Schwarz, Zachary J. Blahnik, Srihari Prahadeeswaran, Sarah K. McKinley-Barnard, Shelley L. Holden, Andy Waldhelm
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 5 (2018)
The purpose of the study was to determine if cycling exercise combined with (–)-epicatechin supplementation was more effective at increasing training adaptations than cycling combined with a placebo. Blood and muscle samples were obtained at rest b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9de7e8f61d4b4bb5b8120a7aaab8d5f1
Autor:
Griselda Rabadan-Chávez, Lucia Quevedo-Corona, Angel Miliar Garcia, Elba Reyes-Maldonado, María Eugenia Jaramillo-Flores
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 20, Iss , Pp 54-67 (2016)
Cocoa flavan-3-ols have been shown to exert a positive influence on obesity-related metabolic risk factors. This study evaluated the effects of cocoa powder (Co), cocoa extract (Co-Ex) and its main flavanols (Epi, Cat and PB2) on the expression of ge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02897bda9a734202b14738c2b9bf5a76
Autor:
Sajeela Ahmed, Naseer Ahmed, Alessio Rungatscher, Daniele Linardi, Bibi Kulsoom, Giulio Innamorati, Sultan Ayoub Meo, Mebratu Alebachew Gebrie, Romel Mani, Flavia Merigo, Flavia Guzzo, Giuseppe Faggian
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 2, p 167 (2020)
Consumption of flavonoid-rich nutraceuticals has been associated with a reduction in coronary events. The present study analyzed the effects of cocoa flavonols on myocardial injury following acute coronary ischemia-reperfusion (I/R). A commercially a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22ab82288d5d4630a4a8820cff3069d2
Autor:
Joanna Liszkowska, Marcin Borowicz, Joanna Paciorek-Sadowska, Marek Isbrandt, Bogusław Czupryński, Krzysztof Moraczewski
Publikováno v:
Polymers, Vol 12, Iss 1, p 33 (2019)
Four types of rigid polyurethane-polyisocyanurate foams (RPU/PIR) were obtained. Three of them were modified by powder fillers, such as cinnamon extract (C10 foam), green coffe extract (KZ10), and cocoa extract (EK10) in an amount of 10 wt %. The las
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/917021fbeafb44e8a242f9a7de2c4c4c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bruno Fonseca-Santos, Erica Emi Funagoshi, José Ricardo Soares de Oliveira, Luis Vitor Silva do Sacramento, André Gonzaga dos Santos, Gislaine Ricci Leonardi, Marlus Chorilli
Publikováno v:
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol 53, Iss 3 (2017)
ABSTRACT This study was to develop, characterize, and evaluate the physical-chemical stability, in vitro antioxidant activity and in vitro safety profile of liquid crystalline systems (LCS) and microemulsions (MEs) with and without organic cocoa (OC)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81865b7c6dc94900b04b2605ffadbac6
Publikováno v:
Padjadjaran Journal of Dentistry, Vol 29, Iss 2 (2017)
Introduction: Remineralization is the process of returning mineral ions into a hydroxyapatite structure characterized by mineral deposition on the enamel surface. The presence of mineral deposition would affect the microhardness of tooth enamel. Fluo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b174d67794c4895a38ccbbf81b12aab