Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Cocco, Mariángeles"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cocco, Mariángeles
[EN] The minimal processing of citrus fruits involves operations that can cause a physiological response of fruit. This can lead to a reduction in product shelf life, due to the development of off-flavors, as well as losses of bioactive compounds. Th
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10251/59403
Autor:
Perotti, Valeria E. a, 1, Moreno, Alejandra S. a, 1, Trípodi, Karina a, Del Vecchio, Hernán A. a, Meier, Guillermo b, Bello, Fernando b, Cocco, Mariángeles b, Vázquez, Daniel b, Podestá, Florencio E. a, ⁎
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology January 2015 99:80-87
Autor:
Perotti, Valeria E. a, Del Vecchio, Hernán A. a, 1, Sansevich, Alina a, Meier, Guillermo b, Bello, Fernando b, Cocco, Mariángeles b, Garrán, Sergio M. b, Anderson, Catalina b, Vázquez, Daniel b, Podestá, Florencio E. a, ⁎
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2011 62(2):97-114
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.