Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Cocco, Mariángeles"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perotti, Valeria E., Moreno, Alejandra S., Trípodi, Karina, Del Vecchio, Hernán A., Meier, Guillermo, Bello, Fernando, Cocco, Mariángeles, Vázquez, Daniel, Podestá, Florencio E.
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology January 2015 99:80-87
Autor:
Perotti, Valeria E., Del Vecchio, Hernán A., Sansevich, Alina, Meier, Guillermo, Bello, Fernando, Cocco, Mariángeles, Garrán, Sergio M., Anderson, Catalina, Vázquez, Daniel, Podestá, Florencio E.
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2011 62(2):97-114
Autor:
Cocco, Mariángeles
[EN] The minimal processing of citrus fruits involves operations that can cause a physiological response of fruit. This can lead to a reduction in product shelf life, due to the development of off-flavors, as well as losses of bioactive compounds. Th
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10251/59403
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valeria Elisa Perotti, Mariángeles Cocco, Fernando Bello, Florencio E. Podestá, Alejandra Soledad Moreno, Karina Eva Josefina Tripodi, Hernan A. Del Vecchio, Daniel Eduardo Vazquez, Guillermo Enrique Meier
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology. 99:80-87
Heat treatment is a powerful and eco-friendly method to prevent Penicillium infection in citrus fruit during the postharvest. Several studies have been dedicated to investigate the general chemical changes that justify the immediate reaction responsi
Autor:
Valeria Elisa Perotti, Daniel Eduardo Vazquez, Mariángeles Cocco, Catalina Margarita Anderson, Florencio E. Podestá, Alejandra Soledad Moreno, Fernando Bello, Karina Eva Josefina Tripodi, Guillermo Enrique Meier
Publikováno v:
Physiologia Plantarum. 153:337-354
The aim of this study was to evaluate the response of orange fruit (Citrus sinensis var. Valencia Late) to freezing stress in planta, both immediately after the natural event and after a week, in order to understand the biochemical and molecular basi