Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Coates, Laurynne C."'
Autor:
Coates, Laurynne C, Storms, David, Finley, John W, Fukagawa, Naomi K, Lemay, Danielle G, Kalscheur, Kenneth F, Kable, Mary E *
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2022 6(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coates, Laurynne C.1 (AUTHOR), Mahoney, Jaclyn2 (AUTHOR), Ramsey, John S.2,3 (AUTHOR), Warwick, EricaRose4 (AUTHOR), Johnson, Richard5 (AUTHOR), MacCoss, Michael J.5 (AUTHOR), Krasnoff, Stuart B.3 (AUTHOR), Howe, Kevin J.3 (AUTHOR), Moulton, Kathy6 (AUTHOR), Saha, Surya2 (AUTHOR), Mueller, Lukas A.2 (AUTHOR), Hall, David G.6 (AUTHOR), Shatters, Robert G.6 (AUTHOR), Heck, Michelle L.2,3,7 (AUTHOR), Slupsky, Carolyn M.1 (AUTHOR) cslupsky@ucdavis.edu
Publikováno v:
PLoS ONE. 10/6/2020, Vol. 15 Issue 10, p1-30. 30p.
Autor:
Coates, Laurynne C, Storms, David, Finley, John W, Fukagawa, Naomi K, Lemay, Danielle G, Kalscheur, Kenneth F, Kable, Mary E
Publikováno v:
Current Developments in Nutrition; Jun2022, Vol. 6 Issue 6, p1-11, 11p
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology, vol 85, iss 13
We set out to identify the viable and total bacterial content in milk as it passes through a large-scale, dairy product manufacturing plant for pasteurization, concentration, separation, blending, and storage prior to cheese manufacture. A total of 1
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::dc8eb5a1e193a5727d906556499cebf1
https://escholarship.org/uc/item/6jt4m9z9
https://escholarship.org/uc/item/6jt4m9z9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
MicrobiologyOpen; Feb2018, Vol. 7 Issue 1, p1-1, 8p
Autor:
Hasegawa Y; Department of Food Science and Technology, University of California-Davis, Davis, CA 95616, USA., Otoki Y; Department of Food Science and Technology, University of California-Davis, Davis, CA 95616, USA.; Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Sendai, Miyagi 980-8572, Japan., McClorry S; Department of Nutrition, University of California-Davis, Davis, CA 95616, USA., Coates LC; Department of Food Science and Technology, University of California-Davis, Davis, CA 95616, USA., Lombardi RL; Department of Food Science and Technology, University of California-Davis, Davis, CA 95616, USA., Taha AY; Department of Food Science and Technology, University of California-Davis, Davis, CA 95616, USA., Slupsky CM; Department of Food Science and Technology, University of California-Davis, Davis, CA 95616, USA.; Department of Nutrition, University of California-Davis, Davis, CA 95616, USA.
Publikováno v:
Methods and protocols [Methods Protoc] 2020 Aug 26; Vol. 3 (3). Date of Electronic Publication: 2020 Aug 26.