Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Coarse wheat bran"'
Autor:
Mohammad M. Abdullah, Ahmed D.H. Aldughpassi, Jiwan S. Sidhu, Muhammad Y. Al-Foudari, Amani R.A. Al-Othman
Publikováno v:
Annals of Agricultural Sciences, Vol 66, Iss 1, Pp 75-80 (2021)
The consumption of recommended amount of dietary fiber is a challenge not only for most consumers but also for the food scientists to design fiber-enriched foods with acceptable eating quality, texture, color and flavor. The addition of psyllium husk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b14d0040ddfe47b798469442a6eef5e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammad Al-Foudari, Fatima Al-Hassawi, Ahmed Aldughpassi, Jiwan S. Sidhu, Mohammad E. Bhatti, Sharifa Alkandari
Publikováno v:
Saudi Journal of Biological Sciences
Saudi Journal of Biological Sciences, Vol 28, Iss 6, Pp 3602-3606 (2021)
Saudi Journal of Biological Sciences, Vol 28, Iss 6, Pp 3602-3606 (2021)
Wheat grain is a rich source of phosphorus which is present mostly as phytic acid and is distributed mainly in the bran and germ fractions. Phytic acid has now been recognized as an important phytochemical having antioxidant properties. This study de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.