Zobrazeno 1 - 10
of 245
pro vyhledávání: '"Coagulation kinetics"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 7, Pp 4298-4307 (2024)
ABSTRACT: Milk coagulation is an important step in the production of fermented dairy products such as yogurt and cheese. Jujube is gaining popularity and acceptance as a food ingredient. In China, jujube yogurt is popular among consumers. However, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7446ea8988bb4acb95de49f1ae2d874a
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 4, Pp 2314-2325 (2023)
ABSTRACT: The effects of high hydrostatic pressure on the constituents and coagulation ability and their effect on cheese production of sheep milk have not been studied in detail. The objective of this work was to evaluate the effect of high hydrosta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97a5cd41b30940fab26f34e1d9181692
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 3, p 698 (2021)
In this study, three coagulants (ferromagnetite (F), alum (A), and eggshells (E)) and their hybrids (FA, FE, and FEA) were investigated as possible cost-effective coagulants for the treatment of industrial wastewater. Scanning electron microscopy (SE
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77bf624ce8cb41ddaa5ccc579727e7ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Magesh Kumar, A. Sakthi Saravanan
Publikováno v:
Chemical Engineering Communications. 209:668-683
The residual coloring agents present in tannery wastewater degrades the quality of ecosystem and limits photosynthetic activity in aquatic biosphere apart from causing displeasing appearance. This ...
Publikováno v:
Materials Science Forum. 1003:109-114
Natural organic matter (NOM) is easily soluble in surface water and difficult to be removed thoroughly. In this paper, polyaluminum chloride-polyacrylamide (PAC-PAM), as a new water treatment material, was proposed to solve this problem by coagulatio
Publikováno v:
Materials Research, Vol 15, Iss 1, Pp 81-89 (2012)
Colloidal processing of ceramics offers a high potential to achieve homogeneous microstructures with improved material properties. In this study, a novel forming method is investigated, which was already applied successfully for the fabrication of ce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e4ffd39390b404590878f20c2cc66ce