Zobrazeno 1 - 10
of 976
pro vyhledávání: '"Co-extrusion"'
Autor:
Sinan Mu, Zhishen Mu, Munkh-Amgalan Gantumur, Nan Yang, Narantuya Sukhbaatar, Yuxue Sun, Zhanmei Jiang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101739- (2024)
Impacts of co-cold extrusion (≤50 °C) of whey protein isolate (WPI) and cysteine (Cys, 0, 20, 40, 60, 80 and 100 mmol/L) on its physicochemical, in vitro digestion and rheological properties were investigated. As Cys concentration increased, the e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/562bb7576cb64762bd201c4ae868f76b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Phytomedicine Plus, Vol 4, Iss 3, Pp 100588- (2024)
Background: Peanut meal (seeds waste with the red skin) contains antioxidants and anti-inflammatory compounds, which protect cells from oxidative stress and inflammation. Hypothesis: This byproduct can be used to produce nutraceutical and functional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b336de04ea14ae4a1bae28082cc1a71
Publikováno v:
Defence Technology, Vol 33, Iss , Pp 197-208 (2024)
The purpose of this paper is to examine the effect of processing parameters and subsequent heat treatments on the microstructures and bonding strengths of Ti–6Al–4V/AA1050 laminations formed via a non-equal channel lateral co-extrusion process. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfc043f3331a47dab3ab94fbf3f648ff
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 9, p 590 (2024)
To face the challenges in preparing hydrogel fibers with complex structures and functions, this study utilized a microfluidic coaxial co-extrusion technique to successfully form functional hydrogel fibers through rapid ionic crosslinking. Functional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fdb5db8d9094859b40d99f21ff1ba49
Autor:
Shai Barbut
Publikováno v:
Frontiers in Soft Matter, Vol 4 (2024)
Co extrusion sausage technology has been a game changer in the industry as it has transformed the traditional way of filling meat betters into premade casings (e.g., synthetic materials such as cellulose or natural casings) to producing the casings o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7dea4383eeaf4c8badd373c3d7e6cc72
Publikováno v:
Mathematics, Vol 12, Iss 6, p 813 (2024)
The selection of the most suitable material is one of the key decisions to be made during the design stage of a manufacturing process. Traditional approaches, such as Ashby maps based on material properties, are widely used in industry. However, in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/776fbcceaed44b42a30d8d7c771ce943
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.