Zobrazeno 1 - 10
of 447
pro vyhledávání: '"Co extraction"'
Publikováno v:
Meitan kexue jishu, Vol 52, Iss 1, Pp 138-153 (2024)
The construction of China’s ecological civilization has entered a critical period in which carbon reduction is the key strategic direction since the “dual carbon” goal was proposed. Coal’s status as the least expensive energy source will be u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e12b3b762462455188def72a69e15793
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100189- (2023)
The present work was aimed at the valorization of marigold flowers collected from religious places. The marigold petal powders (MG) were used for the extraction of lutein, lutein esters (LEs), and total carotenoid esters (TCEs) using supercritical fl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d5be6e387514687a288f5e3a2fb7398
Autor:
Emma Cantero-Bahillo, Joaquín Navarro del Hierro, María de las Nieves Siles-Sánchez, Laura Jaime, Susana Santoyo, Diana Martin
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 4, p 562 (2024)
Saponins, both steroidal and triterpenoid, exhibit distinct bioactivities. However, they are not commonly found together in natural sources; instead, sources tend to be rich in one type or another and mainly in the form of saponins rather than the sa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75996eb22fd547eebd9044ea9b260b6f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 1, Pp 180-187 (2022)
In order to achieve the full utilization of the functional components of egg yolk, a green solvent was used to separate bioactive immunoglobulin Y(IgY), phosvitin(PV), and phospholipids(PL) from fresh chicken egg yolk efficiently and continuously. Fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56fdab584950496995de60f2cbe01c7e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.